• 336
    isim vermek istemiyordum ancak covid-19 başlığında bahsettiğim yazardır.
    ilgili entry: (bkz: #3017326)

    yazarlığım onaylanmadan evvel de sözlüğü takip eden biri olarak, twitter'dan sözlükle iletişime geçip, yine aynı başlığa yazdığı bir yazının çok sakıncalı olduğunu belirtmiştim. moderasyon da aynı fikirde olacak ki, bir süre sonra ilgili yazının kaldırıldığı mesajını aldım.

    yan komşuma dün yemek yapıp gönderdik. yemek yapamayacak halde. atıp tuttuğu "iyi beslenme, bağışıklık" olayının önemli kısmı yeme-içmeden gelir. komşumuz şu an yemek yapamayacak halde. bitkin, yorgun. belki haddimi aşıyorum ama ya sussun, ya da bir zahmet gelip komşuma, hastalara yemek yapsın. gerçekten yormaya başladı ilgili başlıkta yazdıkları.

    burada kimseyi hedef gösterme amacı taşımıyorum. geçenlerde kornerlerle ilgili bir şey yazdım. hemen altına karşıt sayılabilecek bir fikir yazıldı. düşündüm, bir iki video izledim. bana da meşgale çıktı. ancak bunlar çok basit meseleler. covid-19 ise doğrudan sağlığı tehdit ediyor.

    çoğumuz ya futbol oynadığımız, ya simülasyon oyunlarına vakit harcadığımız, ya da yıllardır izlediğimiz için üç aşağı beş yukarı futbol konuşabiliyoruz. kendisi tıp doktoru değilse veya tıp sektörüne dair simülasyonlara, videolara mesai harcamıyorsa rica ediyorum sussun. yaptığı şey tehlikeli ve can sıkıcı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın