• 382
    içimizin acıdığı bir akşam daha, bu şekilde puan kaybı da sadece bizden beklenirdi.

    babel, arda gibi topu ayağına bekleyen oyunculardan oğulcan, emre kılınç ve hatta akbaba gibi daha hareketli oyunculardan kurulu 11'e geçiş yapıldığında oyunumuzda aynı ölçüde hızlandı. feghouli'nin top dağıtımı, donk'un luyindama'dan çok daha yüzdeli uzun topları ile topu ileri daha dengeli çıkardık. özellikle taylan'ın kaptırılan toplarda yaptığı şok pres ile topu kazanma süremiz oldukça kısaydı ama bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince bu verilerin hepsi istatistik olarak kaldı.

    akbaba'nın, diagne'nin ve hatta soso'nun beceriksizlikleri ile devreye berabere girdik maç 0-0 giderken kayseri takımında golü ha yedim ha yiyeceğim beklentisi vardı, hiç bir karşı koyma yoktu ama maç 1-1'e gelince onlara da iştah ve direnç geldi, kalan sürede iyice kale önüne gömülerek, topu kalelerinden uzak tutmaya çalışarak süreyi bitirdiler. yediğimiz golde fatih'e suç bulmuyorum en büyük hata donk'un topu uzaklaştırdığı yer, o top en kötü kornere atılır ama oraya uzaklaştırılmaz, tabi 10 kişi rakibe ceza sahası etrafını bırakmak da orta sahanın aksamasını gösteriyor.

    fatih hoca maç 1-0 olunca zaten kayseri'nin de pek gelmeye ve oynamaya niyeti yok diye takımı biraz değiştirdi ancak etobo, ali yavuz ve emre taşdemir beklenen katkıyı maalesef veremediler. ali yavuz için biraz daha zamana ihtiyaç var, tabi ki oynayacak, tabi ki hata yapacak ama ilk hatasında onu acımasızca eleştirmek kayıptan başka bir şey yazmaz.

    son sözüm de kerem'e; aldığı kısa süreyi bence iyi değerlendirdi, zaten çok iyi işler yaparak buraya geldi, aldığı sürenin artmasını bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın