• 17
    4 gün kalan maç.

    https://gss.gs/Am5.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    samet aybaba yönetimindeki kayserispor'un ilk maçı. yani yeni teknik direktörle çıkılan ilk maç. bu sebeple zaten zor olacakken bir de son haftaların formda isimleri arda turan, ryan babel, omar e., luyindama, okan koçuk gibi isimlerden mahrum olacağız. daha da kimler yok pek net değil.* bu isimlere eklenenler olabilir. yani dar olan kadromuz daha da darlaştı.

    dilerim bir şekilde yine 3 puanı alıp yolumuza bakarız. şu süreçte bu maça puan kaybı yazmak bizi çok zora sokar. 3 puanı alalım, oyun hiç önemli değil.

    kayseri'de pedro henrique kırmızı kart cezalısı ve forvetleri wilfried kanga sakat görünüyor ama net bilgi yok, maç gününe kadar ne olur bilmiyorum.

    7 maçta 9 gol yemişler, 4 de golleri var. 2 gol attıkları maç yok. bu da demektir ki kalemizde 2 gol görmeye hazır olun :(

    samet aybaba'nın ilk maçı olması sebebiyle oldukça zor olacağı kesin. kayseri kötü gidiyor ve 2 hafa boyunca bu maça hazırlandılar. inşallah kazasız, sıkıntısız atlatırız. uzaktan çok şut deneyeceklerdir. kalede de fatih olacak, allah yardımcımız olsun :(

    falcao dönerse inşallah iyi döner, dönemezse de diagne'nin ayağına bakacağız.biri çıkar da şu maçı alır umarım :/

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın