• 730
    milli takımlara gidip covid-19 testi pozitif çıkan futbolcularımız için milli takımları suçluyoruz ama çok büyük ihtimalle geçen haftadan bu zamana kadar bu illet florya’da patladı. babel ve omar’ın testlerinin pozitif çıkması, sonrasında bizim 3 pozitif vaka daha açıklamamız ve en son kerem aktürkoğlu’nun u-21 milli takımı aday kadrosundan çıkarılması bunları işaret ediyor.

    çok büyük ihtimal ile kayserispor maçına kadar en az 2-3 vaka daha açıklarız. sağlıkla şaka olmaz her türlü rahatsızlık kötüdür ama şöyle mantıklı bir çerçevede bakarsak oyuncularımızın bu zamanda covid-19 belasına bulaşması bizim için avantajlı olabilir.

    şöyle ki bu illet istanbulda yaşayanların en az yüzde 80’ine eninde sonunda bulaşacak. oyuncularımızın şu an pozitif çıkıp 3-4 aylık antikor dönemlerine girmesi bizim için avantaj olabilir. ocak ayında sıkışık fikstürde bulaşmasından ise bu zamanda bulaşmasını tercih ederim. önümüzde nispeten kolay ve sıkışık fikstürde olmayan maçlar var. öyle yada böyle bence bu zamana kadar zor fikstürde iyi puan topladık. bu maçlarda olası puan kaybı telafi edilebilir ama ocak ayında çarşamba-pazar fikstüründe üstelik 14 kişi çıkaramayan hükmen mağlup olacak dedikoduların dolaştığı dönemde puan kayıpları telafi edilmesi çok zor olurdu.

    dediğim gibi keşke hiçbir takımımıza hiçbir futbolcumuza bulaşmasa ama bu neredeyse imkansız. covid-19 belasına böyle senaryolar çizerek de bakmak lazım. bana göre tam zamanında oyuncularımıza bulaştı. bütün oyuncularımıza geçmiş olsun diliyor, en kısa sürede aramıza katılmalarını temenni ediyorum.

    edit: altyapı oyuncularımızın 1 kişi hariç hepsinin geçen hafta covid-19 testi pozitif çıkmış. bu illet bence kesin bir şekilde floryada patladı. hepsine tekrardan geçmiş olsun diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın