• 262
    2001 yılında babam izmir kemeraltı'nda bir tane çakma telsim yazılı hagi forması almıştı. babam göztepeli ama hagi'yi çok severdi. o yıllarda bilinçsizce bir felaket olan butterflyman kehanetini başlattı. bu formayı giymemden bir kaç hafta sonra hagi emekli olacağını duyurdu

    9 haziran 2005'te doğum günüm için babam franck ribery forması aldı ve 15 haziran'da ribery marsilya'ya kaçtı. ertesi yıl 2006 yazında annem bana sürpriz yapmak için pazardan arkasında van nistelrooy yazan manchester united forması alıyor fakat bir hafta kadar öncesinde real madrid'e imza atmıştı.

    bu sefer ben kendim para biriktirip forma aldım pazardan galatasaray forması almaya karar verdim ve hasan şaş ile malum şahıs arasındaki tercihimi 9 numaradan yana kullandım o gün hakan şükür, 4 ağustos 2006 ankaraspor galatasaray maçının son dakikasında penaltı kaçırdı. sadece penaltı kaçırsa iyi adam artık ülkeye giremiyor. en son olarak 2007 yazında milan şampiyonlar ligini kazandıktan sonra kaka forması almıştım; o sezondan sakatlığa yakalandı ve hızını kaybetti.

    edit: hasan şaş'ı allah korudu. aslında onun formasını alacaktım ama küçük geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın