• 3
    ülke futbolu olarak neden 90'ların sonu 2000'lerin başında kaldığımızı ispat eden olgu.

    el oğlu 2020'de altyapısından oyuncu yetiştirme, altyapı geliştirme, özkaynağa dönme derdine düşmüş. biz halen başkan adayının hesap cüzdanından (hesap cüzdanı mı kaldı la, mobil bankacılığından diyelim bari) medet ummaya çalışıyoruz.

    ki ffp diye bir bela var, çakıverirler cezayı öyle gözüne far tutulmuş tavşan misali kımıldayamazsınız bile.

    şimdi diyeceksiniz ki "öö fönörböhçö lömöt" falan. adamlar bu kuralın bir şekilde etrafından dolandı. koç grubunun italya'daki ortaklarını ve onların sponsorluklarını falan üstün körü araştırınca sonuca varıyorsun ancak muriqi transferi + bankalar anlaşması onlara limit rahatlığı sağladı. yani fenerbahçe, koç grubunun bünyesi ve kredi parasını yiyor şu anda afiyetle. yarın öbür gün elbet bunlar patlayacaktır, nasıl fikret orman dönemi patladı değil mi ama? bekleyip görünüz.

    bir diğer olgu kasa kolaylığı. arkadaşım, gerek yok. vallahi yok. siz bu markayı adam gibi yönetin, oyunculara verilecek ücretleri falan abartmayın, bütçeleri düşürün ve "al yıldızı (ölmüş bile olsa al) oynasın" takımından "sistem takımı" durumuna geçiş yaparsan, buna da gerek kalmaz. bizim yönetimlerimiz geliri arttırıp gideri düşürmek yerine kasa kolaylığı sağlamayı marifet sayıyorlar. al işte dursun aydın özbek sağladı kasa kolaylığı, ne oldu sonra? aldı hisseleri gitti "ya paramı verin ya bunları satarım" diye bizi tehdit etti be!

    velhasılı bizim kafaları çok değiştirmemiz gerek çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın