resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 332
    farkli bir oyun duzeninde hucum anlaminda da daha parlak isler yapma potansiyeline gayet de sahip bir oyuncudur.

    mevcut oyunumuzda da boslugu buldugunda cikip iyi isler yaptigini soyleyebiliriz. sadece ezberimdeki pozisyonlardan sayabildigim, ceza sahasindaki sanssiz/beceriksiz son vuruslar sebebiyle asist olamamis iki tane al da at ortasi var (antep macindaki falcao ve fener macindaki arda'nin pozisyonlari). bu bakimdan biraz lionel carole-umut bulut hikayesini hatirlatiyor bana :)

    bunun yaninda kendisine hucumda daha fazla is yukleyecek bir oyun duzenimiz yok. olsaydi eger daha mi fazla pozisyon uretirdik, takim defansimiz su anki seviyede olur muydu, su an bizim icin hangisi daha degerli, bunlar hep tartisilir.

    sahsi fikrim su an kendisini hucumda daha fazla etkili kullanmamizi saglayacak oyuncu kadromuz bulunmuyor. mariano'dan farkli olarak hucumlarda cizgiyi kullanmayi daha iyi beceren biri omar. taylan disinda da kanada pas deneyebilen oyuncumuz yok.

    omar'in ileriye ciktigi bes ataktan yalnizca birinde kendisine top atip defansimizda surekli bosluklar olusturmak mi, yoksa onunde gercekten net bir pas alani oldugunda ileri cikmasi, oyunun geri kalaninda da cok iyi yaptigi defansif oyunu oynamasi mi?

    mevcut oyuncu grubumuzla bu senaryolardan ikincisinin tercih ediliyor olmasi bana mantiksiz gelmiyor. devre arasi seri'yi veya benzeri bir oyuncuyu takima katabilirsek, ortada taylan-seri-belhanda ve onunde emre kilinc ile sezonun ikinci yarisi ofansif yonunu daha dogru degerlendirebiliriz diye dusunuyorum. (feghouli'den bu sezon istikrarli bir oyun umudum yok, ara sira parlayip sonecek gibi hissediyorum)
App Store'dan indirin Google Play'den alın