• 1288
    aşağıya eklediğim yazı ekşi sözlük' ten alınmıştır. üyeliğim olmadığı için kendisine cevap veremiyorum ama buradan bir şeyler yazmak istedim.

    --- alıntı ---

    sorular çok basit aslında 3 temmuz soruşturmasını açan devlet görevlileri şu an neredeler? soruşturma açıldığında yurt dışında olan aziz yıldırım neden aynı gece ''benim mezarımın yeri bellidir ne kaçması'' deyip ülkeye giriş yapmıştır? şu iki soruya anlamlı bir cevabı olan her babayiğidi sabaha kadar dinlerim. iyi günler ahali.

    --- alıntı ---

    bende kendisine çok basit bir soru soracağım. davayı açanlar fettullahçı diye suç işlenmemiş mi sayılıyor? eğer öyleyse bunların hâkim ve savcı oldukları dönemde işlenen tüm suçlamaların düşmesi gerekmez miydi? misal hırsızlık yapmış ya da cinayet işlemiş birisi davanın savcılarına, hakimine bakarak ben suçsuzum mu diyecek. herkes olayların işine geldiği yönüne baktığı sürece, adalet mekanizması işlemediği sürece bizim ülkeden bir bok olmaz.

    not: aynı başlığa peş peşe iki entryi yazmak pek adetim değildir ama arkadaş cevap istediği için yazmak istedim. belki bir yerlerde karşısına çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın