• 1287
    aziz yıldırım ve ekip arkadaşları beraat ettiler.

    bir ülkenin tamamının kanıtlarına tanık olduğu şike, devlet eliyle örtbas edildi. ama bu ne ki, bu ülkede, ülke tarihinin en büyük hırsızlığı da kumpas denilerek, montaj denilerek örtbas edildi.

    ne olsa fetö yaptı. primal fear'da bir sahne vardı. avukat, yardımcısına şöyle bağırıyordu; ''suçluyu neden bulamadık biliyor musun? çünkü sen abna suçlayabileceğim birini bulamadın!'' bu ülkede fetö diye ne kadarı gerçek ne kadar kurmaca olduğu bilinmeyen bir örgüt var edildi/icat edildi ve ne olsa o suçlanıyor artık ve bu sayede herkes aklanabiliyor. bu ülkede gerçekten adalet olsaydı bırak şikeyi, trafikte korumalarını arkasına alarak bir vatandaşı tehdit eden aziz yıldırım şimdiye kadar çoktan ceza alırdı zaten.

    aziz yıldırım şike yapmıştır, fenerbahçe şike yapmıştır. fenerbahçe de aziz yıldırım da şikecidir. bu şikenin kanıtları, şüpheye yer bırakmayacak şekilde ortaya konmuştur. ancak bu kanıtlar elde edilirken yapılan dinlemelerin izinsiz olması izin varsa da bu izinlerin şu an fetöcü oldukları sebebiyle açığa alınan savcıların talepleri, hakimlerin kararlarıyla alınmış olması sebebiyle bugün beraat etmiştir aziz yıldırım ve ekibi.

    ben utanıyorum, üzülüyorum, kahroluyorum. şike olayı için değil, yemişim futbolu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın