resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1154
    galatasaray’a gelir gelmez bilemiyorum. bizde uefa kupası kazanmış bir ismi (emre hariç) takımın başında görmekten mutluluk duyarım. arda’yı affetmiş, fatih hoca kaç defa galatasaray’dan ayrılmışken hatta bir defasında tüpçü namıyla tanınan şahısla elele kolkola fotolar paylaşmışken bile hep geri çağırıp kabul etmiş bir camia galatasaray.
    şu anda ülkemizin dünya çapında teknik yönetim yapabilen az sayıdaki antrenörlerinden birisi. bir istanbul takım yönettiği ilk sene fatih terim’i geride bırakabilmiş az sayıdaki isimlerden.

    ayrıca avrupa’da oynadıkları bela gibi bir grupta man utd devinden 3 puanı çatır çatır aldı. biz başakşehir’in bu kadrosundan çok daha görkemli kadromuzla tarihin en kolay şampiyonlar ligi kümesinde berbat bir performans göstermiştik.
    kısacası; teknik direktör olarak bence modern futbol göz önünde bulundurulduğunda günümüz oyununa fatih terim’den daha uygun bir teknik adam. daha kariyerli veya iyi demiyorum oraya gelmek için çok yolu var. ama şu anda oynanan oyuna daha uygun ve bu futbolu daha iyi kotarıyor terim’e kıyasla.
    edit: zaten avrupa dönüşü bizde yine top oynamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın