resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 315
    taraftar özeti bir futbolcu. oynadığı ilk maçta cafu,dani alves vs. ilan edildi. mariano sag bacagı etmezdi eboue'yi cebinde taşırdı. şimdi dümdüz oyuncu olmuş, vasatmış.

    kendisini mariano ile kıyaslamak bence messi'yle mustafa sarp'ı karşılaştırmak kadar saçma. ikisi de bambaşka bir oyuncu tipi. mariano oyun kurucu, teknik, orta sahaya koysan 10 numara oynayıp sırıtmayacak bir topçu diğeri ise hızıyla oynayan düz sprinter bi oyuncu. ama bizim taraftarımızı kıyas cok sevdiği için dede ilan ettiği mariano'yu gömüp omar'ı göklere cıkardı. şimdi de indirmeye gayet ediyor. mariano bize gelmeden önce uefa avrupa ligine ambargo koyan bir bekti. bizde de tudor zamanı git gelli oynuyordu. ne zaman baldırı attı bir daha sprint atmamaya başladı. yaşı da var haliyle sadece zekası ve tekniğiyle devam etti. 35 yaşındaki mariano ile 28 yaşındaki omar'ı kıyaslamak zaten sadece taraftarın yapacaği bir şey.

    omar'ı oynayacağı oyun belli adamın profili de belli. hiçbir şey oynamayan, oyun planı olmayan, seti olmayan bir takımda sırıtması gayet normal. ben kendisine kızmıyorum. kendisi değerlendirememek teknik heyete yazar. bir takımda bütün ilk 11 kotu oynuyorsa, günah keçisi seçmece olur. ama bu adam omar değil. komple takım kötü. ne oyun ne de kadro istikrarı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın