• 669
    futbolda ya$anan ilginç skorlarin bahislerle bir baglantisi oldugunu iddia ederim ancak kanitlayamam. kulüpler korona sebebi ile darbogaz'a girdiler. bir yerlerden para akimi $art. daha önce ya$anmayan $eyler degil.

    çin'in dijital paraya geçi$te amerika ve avrupa'ya nazaran 1 adim daha önde olmasi, hali ile bu iki gücü de hareketlendirdi. nakit parayi itibarsizla$tirma ile birlikte dijital para'ya geçi$'in alt yapisi hazirlaniyor ve covid-19 bunun bir parçasi. https://www.ecb.europa.eu/.../digitaleuro.en.html $ahsi görü$üm bu. who'ya göre dünya genelinin %10'u bu hastaliga tutulmu$ 760milyon ki$i $imdiye kadar hayatini kaybetmi$. %0.14 bir öldürücülüge sahip ve ortalama bir gribin %0.1 öldürücülügü oldugunu biliyoruz.
    https://www.dailymail.co.uk/...-caught-disease.html

    ancak kaçinin korona'dan kaçinin korona ile birlikte öldügü açiklanmiyor.

    70-80'den sonra genellikle insanlarin bagisiklik sistemleri zayifliyor ve bu ya$larda zaten çe$itli hastaliklarla vücudlari mücadele vermek zorunda kaliyor. geçenlerde editör bir arkada$ komplo teorileri ile geliyorsun. hani belge dedi. belgeler heryerde. sorun ba$ka bir yerde. (u: https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza)

    asil sorun nerede biliyor musun? demir demirkan vaktinde bir parçasinda özetlemi$ti sorunu: aslolan inanmak için görmek degil, görmek için inanmakmi$. bu da bonus olsun: https://www.youtube.com/watch?v=fhBnqnSi5Zc

    $imdi gözünü kapat ve kalbini dinle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın