• 1803
    ‘’kişiler kurumların önüne geçmiş.’’ sözünü galatasaray için söylüyor ve üstelik fenerbahçesini bu cümleden ayrı tutuyor. evet yanlış duymadınız.

    bahsettiği kişi ise fatih terim. kendisi fatih terim’in galatasaray’ın önüne geçtiğini iddia ediyor. üstelik 10 sezonda 8 kez şampiyon yapmış hocanın 2 kez kulüpten neredeyse kovulduğunu bilerek. galatasaray’ın önünde hiç bir şey olmadığınıda bilerek hemde.

    öncelikle gönül verdiği, ali koç spor kulübünün eski başkanı aziz yıldırım, tamı tamına 20 yıl sahipliğini yaptı bu kulübün. bırakın kurum kavramını, babasının şirketini yönetemeyeceği rahatlıkta hemde. şimdilerde ise yeni bir sahipleri var. üstelik tüm türkiye biliyor ki, ne zaman isterse o zaman bırakacak başkanlığı. hemde ilk sezonu düşmekten son anda kurtulup, ikinci sezon başarısı ligi ilk 5 dışında bitirmek olduğu halde. ligi ilk 5 dışında bitirmiş, önceki iki sezonun şampiyonu galatasaray’da, başkanı istifaya çağırılıp, yöneticisine hakaret edilip, hocası taktik bilmemek, ortamı germekle suçlanıp neredeyse gitmesi gerektiği söyleniyor.

    galatasaray taraftarı tüm bunları ortaya konulan başarısızlık için yaparken, demirkol’un gönül verdiği ali koç spor ligin en başarılı kişisi gibi lanse edilmeye devam ediyor. bütün yasa tanımaz, usulsüz işlerine rağmen hemde.

    mezun olduğu galatasaray lisesinde, ‘’kurum’’ kavramının ne olduğu öğretilememiş arkadaşa. ve bahsettiği saçma argümanlarla, klasik yaptığı saçmalıkları başkasına bok atarak temizleme çabası, tuttuğu takıma yaraşır bir hamle olmuş. niyeti ve aldığı talimatlar apaçık ortada arkadaşın. fazla önemsemeyin. burada da ‘’tarafsızlık’’ kisvesi altında, sinsice işlerini yürüten amigoların saçmalıkları için kendinizi üzmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın