• 16
    alavganın #3002741 entrysine az önce soktumbey için yazdığı #3003107

    --- alıntı ---

    "son derece akılcı, mantıklı ve objektif bir yorumla terim-yönetim sorununa değinmiş yazar."

    --- alıntı ---
    entrysi gibi bir entry girmişti. ardından olanlar herkesin malumu.

    alavgan başlığına girdiği ilk entry en ofsayt entrylerine girince az önce silmiş ve ardından da yine alavgan başlığına

    --- alıntı ---

    bugün çok ses getiren entry’si ile terim-yönetim kaosunu değerlendirmiş yazar. işi arabeske bağlamadan, vıcık vıcık tek adamcılık yapmadan tarihsel gerçekleri dile getirmiş. nick altında kendisini linç etmenin manası yok.

    --- alıntı ---

    #3003110 entysini girmiş.

    ortak fikirde olduğu yazarları öven entryler tabi ki yazabilir ama bu yazarlar tepki alınca kendisini aradan sıyıran tarzda hareketlerde bulunması, kendi entrysini silmesi samimiyet hissini ortadan kaldırır; savunduğunu şeyleri de lisan-ı haliyle yalanlamış olur. hatta yazarları hedef göstermekle bile suçlanabilir. zira bir yazar ne olursa olsun, ne düşünürse düşünsün bu kadar tepki almak istemez; ben alavgan ile tamamen zıt düşünüyorum ama bugün onun gördüğü tepkiyi ben görseydim çok üzülürdüm. belki de bir insanın üzülmesine vesile oldu.

    sözlükte yazar olmak on numara entry olsun diye entry girmek demek değildir. fikirlerin değeri de ofsaytlanmakla ölçülmez. arkasında durduğunu iddia ettiği şeylerden ofsaytlanınca vazgeçmemesi gerekir.

    fikri hür vicdanı hür ama entryleri hür olmayan yazar.

    ekleme editi: alavgan için girdiği son entryi de silmiş. düzeltme: ilk entryi kendi silmiş. ikinci entry modlar tarafından silinmiş.

    çok sonradan gelen edit: bu entryi yazdığım zamandan sonraki gözlemlerimden anladığım kadarıyla yazar* genel olarak ofsaytlanan entrylerini pek sevmiyor, barındırmıyor. ofsaytlanan her entrysini silebilir tabi, kısıtlama yok. bu eylemin yorumlamasını herkes kendince yapabilir. bu sebeple buradaki 2. entrymi silmeye ve buraya not düşmeye karar verdim. bu entrye konu olan meseleyi de kendince ifade etmiş; yanlışlıkla sildiğini, sonradan silinen entryi yine yanlışlıkla çöp kutusundan da sildiğini ifade etmiş, haginin yardımıyla alavgan başlığındaki entrysini canlandırmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın