• 3944
    ulan dursun bu kulübün içine ederken bu kadar istifa edeceksin!!! denmiyordu da şimdi nedir bu kadar öfke?? ulan adamlar ne yaptı da bu kadar büyük cadı avı başladı.

    --- alıntı ---

    çeşitli defalar galatasaraydan ve galatasaray taraftarından kopartıldım ben.

    --- alıntı ---

    24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçından sonra terimin kurduğu cümle bu yukarıdaki cümle. akabinde de av başladı zaten. belki buradaki çoğu kişinin yaşı tutmuyor ama allah'a şükür biz o günlerin hepsini gördük. kimin kimden kopartıldığını çok iyi biliyoruz.

    4 yıl üstüste şampiyon olan takımı kendi hayalleri için bırakıp giden kimdi? terimi o gün kim kopardı takımdan? kendi istedi gitmeyi. gitmeseydi o takım en az 6-7'yi görürdü. gitti. bırakıp gitti.

    sonra lucescu mucize bir şampiyonluk kazandı. canaydın geldi. gelirken terimi getircem dedi. çıkıp demedi ki şampiyon yapan bir hoca takımın başındayken böyle bir şeyi görüşmem diye. lucescu kovuldu, terim geldi. iki sene rezalet top oynadık, onlarca oyuncu aldık, takım mali olarak çok zor duruma düştü ve takımdan karşılıklı anlaşarak ayrıldı. yine gönderilmedi, başarısız olduğu için karşılıklı anlaşıldı.

    üçüncü gelişinde yine yönetimle papazdı. ünal aysalla sürekli didişti. en son aysal 3 yıllık sözleşme teklif etti. terim kabul etmedi. hatta ne güzel işte her yıl 1 yıllık 1 yıllık yapıyoruz diye başkana lafı çaktı. ünal aysalın aramalarına çıkmadı. sonunda kovuldu. kovulur kovulmaz ne yaptı peki? gitti demirörenle mutluluk pozları verdi. internetten bakmak isteyen bakabilir. o gün yine basın toplantısında lafı çaktı galatasaray başkanına.

    yahu ne çabuk unutuyorsunuz herşeyi...

    adam efsanedir. en büyük başarıları terimle yaşadık. ama yönetime karşı taraftarı bu kadar çabuk gaza getirmesi kabul edilemez. kimi istiyorsun yahu söyle o zaman açık açık. o olmaz bu olmaz kim olsun başkan??? kimseyi beğenmiyorsan sen başkan ol, hoca olarak da kendinle sözleşme imzala, iki koltuğu birden götür. sen de rahat et biz de edelim.

    sonuç olarak birileri istedi diye istifa etmeyecek, en azından bu kadar büyük başarılarından sonra görevlerinin sonuna kadar onurla devam edecek yönetimdir. sonrası nasip.
App Store'dan indirin Google Play'den alın