• 189
    11de kimsede günah bulmanın lüzmu yok.

    -marcao, konsantrasyon kaybı yaşıyor, doğru ama bomboş tek topla neden karşısındaki 1e1 kalıyor? bir stoperin bu konsantrasyon kaybı bizi maçtan mı düşürecek?

    -ömer, pas hataları yapıyor. çünkü dizilişe göre en çok paslaştığı adam kanat oynaması yasaklanması gereken babel. sıfır hareket olursa gelen topları alır rakip

    -babel, evet hayalet. bu adam geçen sene kanat oynarken allem edip kallem edip yolladık kiralık. ileri uçta iyi performans verdiği için yine 11e girdi. şimdi ileri uçta iyi olduğu için girdiği 11de kanatta oynuyor yine. anlayan beri gelsin

    -falcao, normalde top gelmiyor eleştirilerine hiç katılmıyordum gelse de dağlara taşlara vuruyor diye ama bu maçta istekli. bu maçta da gerçekten plan dahilinde hiçbir top gelmedi kendisine.

    belhanda (kaptan olmasını kimse açıklayamaz o ayrı) istekli ve iyi. diğerleri de işte öyle ya da böyle oynuyor.

    ben sahada olan kimsede büyük hata görmüyorum. artık yeter. babel ileride oynarsa olur, kanat oynayacağına 10 kişi çıkalım daha iyi.

    herkes çözdü artık iki maç öyle böyle tutsa da. pas oyunu denen şeyin bu olduğunu sanmıyorum. biz başka bir şey oynuyoruz. oynadığımız şeyin adı da herhangi bir şey oyunu da değil. nitekim oynadığımız şey oyun değil. oyuncular da içten içe eminim acı çekiyorlar.

    al babeli falcaonun yanına şişir düşen topları belhanda ömer toplar zaten. görünüşe göre plan olarak ortaya koyabileceğimiz şeyler sıfır. bari şişir.

    elbette oyuncuları eleştirebiliriz, şöyle yapsın böyle yapsın bunu yapmasın tabii ki denir. ama bu maç özelinde oyunculara gelene kadar ne oynandığını bir sorgulasak ve oyunculardan beklentilerimizi buna göre ayarlarsak daha yararlı olur.

    hocam yeter. olmuyo bu garabet şey. yani sen ki ne toplar oynattın bu takıma, ben onları isteyip göremeyince böyle şişiyorsam sen nasıl kafayı yemiyorsun anlamıyorum. tek ihtiyacımız fatih terim bu maç ve bu sezon için. gerisi gelir.

    fatih terim olsa, çok farklı olurdu. lütfen artık takımın başında fatih terim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın