• 25569
    sezonu nerede bitirirsek bitirelim oturacağız şapkamızı önümüze koyacağız ve yeni bir takım inşa edeceğiz. euro kuru arttı belki 2021 yaz aylarında olacak 10 lira 10.5 lira o yüzden direkt cebimizden 40-50 koyup yeni takım kurmak imkansız olacağına göre önce elimizdeki yüksek kontratlı oyuncularla anlaşıp kontratları feshedeceğiz sonrasında luyindama marcao ikilisinden 35 civarı para kazanmaya diagne kardeşimizide 3 e 5 e bakmadan paketleyip elimizde 40 lık bir bonservisle gireceğiz pazara. yüksek kontratlı oyunculardan açılan maaş bütçesinin 10 milyon kadarını bonservis olarak kullanabiliriz yani toplamda 50 milyon euro ile çıkacağız pazara nokta atışı transferler ile yolumuza bakacağız. kimsenin arkasından ahlar vahlar etmeden yok marcao olsaydı şöyle olurdu luyindama olsaydı böyle olurdu demeden devam edeceğiz çünkü olsaydı da bir şey olmuyor ortada bir bütün yok.

    yabancı sınırı durumuna göre iç piyasada sözleşmesi bitecek salih uçan, dorukhan hatta çok beğenmesemde aytaçı bu takımın rotasyonuna bedelsiz şekilde ekleyeceğiz. gurbetçi pazarına girip 2-3 oyuncu bulacağız, alt liglere girip bakacağız ali akman, burak ince, ali güneren vb.. genç isimleri zorlayacağız. ortaya bir takım çıkartmak zorundayız bu bizim artık son atım kurşunlarımızdan çünkü yaz transfer dönemini karavana geçersek geri dönüşü olmayan bir yola yokuş aşağı yuvarlanacağız.

    maaş bütçemizi totalde bonusu vs 20-25 seviyelerine çekeceğiz ve koşan ısıran bir yerli yabancı birleşimi takım ortaya çıkartacağız. bunu yapacak tek adam fatih terim zaten o da yapamazsa bu işi sonumuz allah kerim olacaktır. bizim artık oynat geliştir sat modeline girmemiz lazım yoksa bu ekonomi dönmez. sürekli önümüze mazeret olarak sunulan ffp bitimiyle bakalım neler yapabileceğiz göreceğiz. artık sonraki sezonda bir sürü adam alıp ocak-temmuz lafı duymak istemiyorum. bize gereken tek şey iyi bir yapılanma ama bizim dursun özbek zamanında yapılan gibi veya bu yıl fenerbahçenin yaptığı gibi değil uzun vadeli bizi ekonomik anlamda çarkları döndürebilecek bir yapılanma olmalıdır.

    (bkz: 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın