• 4743
    2020-2021 futbol sezonunda şampiyon olmak için her şeyi yapan, yapacak olan ve bunun için de diğer takımlarla anlaşmış gibi duran takım.

    öncelikle başkanları bankalar birliği ile henüz anlaşma olmadığı ve kasım ayında sözleşme yapılacağını söyledi. yani transferler yapılırken limitleri artmadan lisans çıkarttılar.

    giden oyunculara muhtemelen elden ya da dışarıdan para verdiler. başka türlü bu oyuncu grubunun paralarını bırakarak gitmesi çok saçma. sanki fenerbahçe topçuları hacı baba tekkesinin üyeleri.

    ve bunlardan daha da önemlisi algı oyunlarına devam ediyorlar. bu algı oyunları gerçekten çok önemli. mesela yaptıkları bu algıyla hala 2018-2019 sezonundaki şampiyonluğumuza laf edebiliyorlar. biz ne yapıyoruz peki? susuyoruz.

    18 ekim 2020 göztepe fenerbahçe maçında kazandıkları penaltıdan önce faul var. attıkları ikinci golden önce korner yanlış karar. ikinci yarıda serbest vuruşta halil'in ayağına net basma var. yani lehine verilen bir sürü karar var. burada onların yaptığı gibi, galibiyetlerini karalamak istemiyorum ya da bu yüzden kazandılar demiyorum fakat maçın hakemi baya fenerbahçe lehine karar verirken, maçtan sonra çıkıp hakemler bizi doğradı, bizim hakkımız yendi diyebiliyorlar. tamam hakem iki tarafa da hata yaptı fakat fenerbahçe yöneticileri öyle açıklama yapıyorlar ki sanki hakem tek taraflı maç yönetti. sonra herkes bunun doğru olduğu kabul ediyor.

    19 ekim 2020 galatasaray alanyaspor maçında, belhanda'nın attığı ve sayılmayan gol ifab kurallarına göre nizami gol ve muhtemelen bu gol verilse galip geleceğimiz maçı mağlup tamamladık. hakemler hata yapabilir, bu maçı hakemler üzerine yıkmaz istemiyorum fakat pandemi sonrasından itibaren başlayan bu sessizlik bizi hakkı yenen en olay takım haline getiriyor. bir de üstüne üstlük hakemler tarafından korunuyor olarak lanse ediliyoruz.

    sanki birilerinden emir gelmiş gibi biz dahil bütün süper lig takımlarının şampiyon yapmak için uğraştığı takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın