resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 536
    ilk önce: (bkz: #233257)

    geçmişle yaşanmıyor malasef, özellikle günümüzde rekabetin bu derece yoğunlaştığı bir dönemde. sponsorluk gelirleri, tribün gelirleri kazanılan başarılarla doğru orantılı. o yüzden hasan şaşa git artık hatıraların hala güzelken dedik, o yüzden zirvede bırakan hagi'yi her andığımızda gözlerimiz doldu.

    biz leo franco'yu neden aldık? bonservisi bitiyordu ve kulübü sözleşme yenilemedi. ispanya'dan da daha iyi bir teklif gelmediği için bizi seçti.

    geçmişi süper olmasa da başarılarla dolu bir kaleci. atletico madridde ve mallorcada birinci kaleci olarak uzun süreler oynamış, ispanyada en uzun süre oynayan yabancı kaleci olmuş vb... de bana ne? benim için çok mu önemli madridde kaç maç oynadığı ben galatasarayda oynadığı maçlara bakarım. dün denizlide yediği gol uefa kupasında taffarelin çıkardığı ve bize kupayı getiren şutun neredeyse aynısıydı. tamam denizlide yedin beni iki puandan ettin çok da önemli değil, ama o topu çıkartacaksın ki bana uefa kupasını getiresin, yoksa ben niye sana yılda 2-3 milyon euro veriyorum ki?

    aykuta karşı hepimizde bir güvensizlik ve ufaktan bir kızgınlık var. nedeni de steau bukreş maçında yaptığı hata. durun şimdi o hata deyince sakın leo franco'nun fener maçında, dünkü maçın son dakikasında yaptığı hatanın aynısı olmasın bu? aykut vurdu rakibe çarpıp onların önünde kaldı ve gol oldu. leo vurdu rakibe çarpıp son anda mustafa sarp araya girdi ve bizde kaldı. aynı hata yüzünden aykut neredeyse bitti ama leo aslan.

    alkışladığında kırmızı kart görmesi gerekirdi. peki bunu aykut yapsaydı ne olurdu, en basitiyle biterdi.

    evet ufuk yeterince hazır değil, aykuta karşı bir önyargı ve kızgınlık var ve içlerindeki en tecrübelisi leo franco. bu yüzden de leo kalede diğerleri yedek. inanın adamın gol yediğinde veya hata yaptığında umrunda değil. çünkü adam herşeyini vermiyor oynarken. uysada kodum uymasada kodum modunda. maurinho'nun bir lafı var. "ne baskısı diyo, baskı asgari ücretle ailesini geçindiren adamda olur. futbolcular yılda milyon eurolar kazanıyor onlarda baskı olmaz."

    bu yazıyı aykutu özellikle savunmak için değil, aslında leo franco'nun bizim yedek kalecilerimizden hiç bir fazlası olmadığı hatta eksiği olduğu için yazıyorum. eğer sen maçta herşeyini vermeyeceksen o forma için bir kewell gibi bir mustafa sarp gibi kusura bakma da seni ben de istemem bu takımda. linderoth bile takımı için herşeyini verirken sakatlandı,o yüzden 2,5 yıl sakat sakat adama baktık en ufak kötü bir şey söylemedik. ruhunu koy ortaya hatalı goller yesende kimse bir şey demez ama böylesine umarsızlık, işte bu beni kanser ediyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın