resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9590
    abdurrahim albayrak’ı yönetiminden afaroz ederek göndermesi, sonrasında başına gelenler gayet açık ve netti. altı oyulan, galatasaray başkanlığına ihtiyacı olmayan, karizma ve duruş sahibi bir insan kendisi. tepkiler sonrası ise onurlu şekilde istifa edip yeniden aday olmamıştır. adnan polat efendi gibide kulüp hakkında tek bir olumsuz cümle kurmamıştır gittikten sonra. hocaya yaptığı muamele ise, kralının yapamayacağı efendiliktedir. kendisi hocayı kovmamış, hoca kendisini kovdurtma çabası içinde, demirören efendi ile güle oynaya pozlar vermiştir. bir öğle yemeğinde, sneijder’i getirecek kadar ilişkisi sağlam adamdır ayrıca.

    ‘’kulübü batırdı.’’ ile başlayan cümlelere gerçekten gülüyorum artık. adnan polat’tan enkaz olarak aldığı ekonomiyi büyüterek, stad hakları, forma sponsorluğu kendisinden önce yıllarca satılıp harcanmasına rağmen bir gün ağlamamıştır ayrıca. bu borçların yalnızca büyüyerek ödeneceğini bilen galatasaray’ın en son başkanı kendisidir.

    bir gün galatasaray’ın yeniden başkanı olur mu? hiç sanmam. çünkü kendisi tükürdüğünü yalayacak kadar omurgasız, şahsi reklamını yapmak için galatasaray başkanlığını kullanacak kadar ihtiyaç sahibi değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın