• 1240
    sözlüğümüzde kitap kulübünden sonra sevdiğim bir diğer başlık burası, yani dizi kulübümüz. :)

    ben öncelikle 5 tane kendi dizilerimizden yazmak istiyorum, normalde pek dizi izlemem yani en azından şimdi ekranlarda gösterilen çoğu şeyi izlemiyorum, benim yazacağım diziler biraz eski olacak.

    ayrılsak da beraberiz; başrollerini hakan yılmaz, janset paçal ve necmi yapıcı gibi çok değerli tiyatro kökenli isimlerin paylaştığı çok güzel bir dizi, küçükken çok izledik, bu dizilerle büyüdük, bir ara tekrar başlamayı çok istiyorum. herkese de tavsiye ederim.

    koçum benim; eğer bizim gibi birazcık basketbola gönül verdiyseniz, bu diziyi de çok seveceğinizden eminim, başrollerinde başta tarık akan gibi çok değerli bir usta, ebru cündübeyoğlu bunun yanı sıra ozan güven, selin demiratar, engin altan düzyatan, nehir erdoğan gibi çok önemli isimler var. bu dizi için adeta bir oyuncu fabrikası diyebiliriz, burda parlayan isimler daha sonra bazı yapımlarda da yer aldı.

    yedi numara; yine çok sevdiğim, beğenerek izlediğimiz bir diziydi küçükken, dediğim gibi biz bunlarla büyüdük, şimdi de hanımla tekrar başladık mart ayında, şu an 80. bölüme kadar geldik, 10-12 bölüm kaldı. dizi çok güzel, kaliteli espriler var, benim dikkat çekmek istediğim nokta ise şu; armağan ve haydar arasındaki ilişki aralarındaki sevgi o kadar saf ve temiz ki, bunu burda bir iki cümleyle ifade edemem. dizi ekibinde engin alkan, şebnem sönmez, tuba erdem, okan selvi, ayça mutlugil volkan girgin, nuray uslu, gülden güney çağlar çorumlu ve olgun şimşek gibi çok değerli tiyatrocular var.

    çiçek taksi; yine küçükken severek izlediğimiz dizilerden biri, biz hanımla uygun zamanda başlamayı düşünüyoruz :) , size de tavsiye ederim. erol günaydın gibi çok değerli bir isim var, cengiz küçükayvaz'ı ise çok severim, çok iyi bir tiyatrocudur kendisi, diğer isimleri da yazıp uzatmak istemiyorum.

    tatlı hayat; bu da çok güzel bir dizi, başrollerinde haluk bilginer ve türkan şoray gibi çok değerli iki isim var, bir ara tekrar izlemeyi düşünüyoruz diyelim. :)

    şahsiyet; belki bunu da mini dizi diye önerebilirim, değerli tiyatrocumuz haluk bilginer'e emmy ödülü'nü getiren dizi, senaryosu çok güzel hazırlanmış, dizi sanki bize ait değil de bir yabancı dizi izlenimi veriyormuş gibi bir hava var dizide, çok güzel, sanırım 12 bölüm, hanımla kısa sürede izledik. sizlere de tavsiye ederim, çok beğeneceksiniz.

    hepsi çok güzel diziler, yazar arkadaşlara tavsiye ederim, diziler hakkında uzun uzun yazılar da yazabilirim de, şimdi burda bunu bitirelim, daha sonra yabancı dizilerle devam ederiz. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın