• 40617
    "satranç, dünyanın en stratejik oyunlardan biri sayılır. geçen yıl benim yerimde başkası olsaydı çok zor oynarlardı bu oyunu."

    "oyuncular pandemi olayından çok etkilendiler geçen sezon. bütün birimler, florya'da olağanüstü hal ilan ederek önemli tedbirler alındı. 30'a yakın test olduk bugüne kadar. her geçen gün oyuncular olayın ciddiyetini anladılar"

    "hepimizin keyif almasını sağlayan taraftar etkeni yok. ben taraftarımızın her zaman kazanılan başarılarda çok önemli bir payını olduğunu düşünmüşümdür. 96-2000'de biz bunu keşfettik. teknolojinin gelmesiyle seyirciler eklendi buna. ben ayırıyorum."

    "ben takımım kadar taraftarlarıma da güveniyorum maçlara çıkarken. taraftar ve seyirci olarak ikiye ayırıyorum."

    "96-2000 döneminde yaşananlar, bence taraftarın gerçek karşılığıdır."

    "başkanlık düşüncem yok."

    "ozan 11 milyon euro'ya transfer oldu. sizce 11 milyonun yüzde kaçı altyapı ve akademiye aktarıldı? sıfır. ya borç ödendi, ya oyuncu alındı. ozan'ları yetiştiren antrenör ne kadar alıyor. 2500 tl maaş alıyor..."

    "yabancı sınırlaması sorusuna ben de diyorum ki ne istikrarlı ki bu olsun? bugün avrupa ve dünya şampiyonlarına bakın yabancı oyuncunun serbest olduğunu görürsünüz.. esasında kural türk kuralı. 14 türk zorunlu, yabancı size kalmış."

    "avrupa'da türk oyuncuların daha fazla yer alacağına inandım ve yabancı kuralını böyle yaptım. bu kuraldan sonra avrupa şampiyonasına gittik."

    "futbolcu futbolcudur. insan, insandır. bence alınmış doğru kararlardan biri şuan ki yabancı sistemidir."

    "insan unsurunun olduğu her yerde yorum veya bakış açısı farkı olacaktır. neden geldi var sistemi? hatayı aza indirme mekanizması olduğu için. var sisteminin bir sigorta olduğunu düşünüyorum."

    "ne kişiye ne içinde bulunduğu sisteme güvenmiyoruz hiç birimiz. yanlı kararlar alabileceğini talimatla iş yaptığını düşünüyoruz. bunu düşündüren hakemlerin şahsı değil içindeki sistemden dolayı böyle düşünüyoruz."

    "mhk, disiplin ve tahkim kurulunun bağımsız, kulüpler tarafından oylanacak bir seçimle belirlenmesi daha uygun olacağını düşünüyorum."

    "bugün çok önemli tff başkanları hakemler yüzünden gitmiştir. ben diyorum ki; tahkim, disiplin ve mhk... kimsenin bu erklerle donatılmasına gerek yok. tamamen kulüplere endeksli sistem kurulabilir."

    ”selahattin aydoğdu'nun mekanına gittim. kendisine önce yumruk attım, sonra tokatladım."

    "daha sonra damatlarımla birlikte olay yerinden ayrıldım. damatlarım kimseye vurmadı, aksine beni sakinleştirmeye çalıştılar."

    "olay günü bodrum'da bulunan yazlığımda tatildeydim. selahattin aydoğdu'nun damadıma ve kızıma yönelik tacizlerini duyunca kendisini aradım. benimle hakaret içerikli konuşup telefonu kapattı. ben de yanıma iki damadımı ve şoförümü alarak izmir'e gittim."

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın