• 40612
    "galatasaray üyeleri arasında birbirleriyle diyalog halinde olanlar vardır. bu grupların bazen birbirlerine muhalefet olduklarını biliyorum. ancak cengiz'in seçime gitmesi için ortak akılla hareket ettiklerini, güçlü bir yönetim kurmak için çalıştıklarını duydum."

    "yönetim içinde birçok kişinin birbirleriyle konuşmadığını biliyorum. ceplerinde istifalarını taşıyan yöneticiler, başkan'a duydukları saygıdan dolayı istifa dilekçelerini sunmuyorlar. yani galatasaray yönetiminin içinde ciddi bir huzursuzluk var."

    "pandemi gereği lütfi kırdar, lise ve haliç kongre merkezi'nde büyük kalabalıkların olduğu ortamda seçim çok zor. eğer mustafa cengiz, gerçekten mali kongre yapıp seçime gitmek istiyorsa en ideal yer galatasaray'ın stadıdır."

    "tansfer sezonu bitimine kadar yönetim belhanda'yı göndermek için çok uğraştı. ama alıcı çıkmadı. galatasaray yönetimi 1 milyon 250 bin euro veren nice'in teklifini kabul etmedi."

    "fatih terim, onyekuru tipinde bir oyuncu istedi. stanislav ivanov ve bruma'ya teklif götürüldü. yönetim, uefa ile yapılan anlaşmanın aralık sonu bittiği için para harcamaktan kaçınıp bu transferleri gerçekleştiremedi."

    levent tüzemen
App Store'dan indirin Google Play'den alın