• 6435
    üzerine oyunlar oynanan, itibar suikastına uğrayan, algı operasyonlarına maruz kalan, devamlı hedefte olan takımım.

    peki benim caaanım takımım ne yapıyor?
    hiç.

    koskocaman bir hiç. bakın arkadaşlar; medya gibi zeminin kaygan, paranın normalden daha tatlı ve akışkan olduğu bir sektörde kolayca birilerini tetikçi olarak tutabilirsiniz kendinize. ki 'passat medyası' tabiri de gayet altı dolu bir kavramdır. son zamanlarda bulduğu her delikten kafasını çıkarıp konuşan pıtrak sürüsünün bu denli artışının nedeni de budur zaten. senin boş bıraktığın mevziler, elbet biri tarafından doldurulur, kural budur.

    peki ne olmalı?

    profesyonellik. tek ihtiyacımız olan şey bu. albayrak-günay ikilisi ve başkan cengiz'in yaptıkları her yersiz açıklama ve diğer tarafın türlü iftiralarına sessiz kalınışı yeni zafiyetler doğurur. bu işlerle profesyonelce ilgilenilmesi gerekir. galatasaray, mahalle arasındaki bir güvercin sevenler derneği değildir. milyonlarca taraftarı, takipçisi, sempatizanı olan dünya çapında bir kulüptür. halkla ilişkiler denen olay da işte tam bu yüzden gereklidir.

    senin kanalın tırt bir hazırlık maçı yayınlayamıyorsa sorun var. başkanın sağlık açısından elverişli değilken hala toplantı yapıyorsa, gaf üstüne gaf geliyorsa sıkıntı var. yöneticilerin maç önü-sonrası ve transfer döneminde ileri geri konuşup kocaman bir balon gibi patlıyorsa sıkıntı var. sosyal medya hesabın galibiyette yönetim fotosunu koyup puan kaybında futbolcuyu koyuyorsa sıkıntı var. 2020 yılında hala store'larda kol gibi fiyat çekip sümük gibi mal satarsanız sıkıntı var. daha ne söyleyeyim kulüp olmuş ali baba'nın çiftliği. ne ararsan var ama bir dik duruş yok. ya sen asırlık çınarsın bu rezaletlere bi kıçıkırık basın açıklamasıyla nasıl cevap verirsin? süründüreceksin o kurumu! sen hakkını savunmazsan millet senin üzerinde halay çeker!

    sevgili dostlarım; işte halkla ilişkiler denen kavram bu sorunları derler toplar. bu işi 'halamın oğlu yapar' mantığında görmezseniz eğer fayda sağlarsınız. ha yok illa da 'bizim oğlanlar halleder' derseniz böyle elinize yüzünüze bulaştırırsınız. kimse kusura bakmasın da abdurrahim abiden basın sözcüsü olmaz. basının karşısına çıkacak adamın kaba tabirle tam bir laf ebesi olması ve çelik gibi sinirlere sahip olması şart oğlu şarttır.

    çözüm zor değil. yeter ki doğru açıdan bakılsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın