• 3833
    öyle uzun uzun şeyler yazmayacağım. kısa birkaç konuya değinip geçeceğim.

    kendi dönemlerinde alınan sportif başarıların aslan payı fatih terim, dönemsel olarak bazı futbolcuların performansına aittir.

    geçen sene şampiyonlar liginde istesek bile başka hiçbir kaynakta bulamayacağımız gelir fırsatını, transfer sebebiyle alamayışımız kendilerine yazar.

    bu sene hocanın istediği kadroyu şekillendiremeyerek elendiğimiz uefa avrupa liginin ekonomik gelirlerinin kaybı da kendilerine yazar.

    çıkıp boşuna laf cambazlığı yapmasınlar, ekonomik güç yok oyuncu alamayız o zaman başarı olmaz sonuç olarak ekonomik olarak yine zayıf düşüyoruz.

    forma alacakmış da taraftar, mobil uygulamaya üye olacakmışız da öyle para birikecekmiş. kimin formasını alacak, kimin başarısını izlemek için üye olacak. kaç tane yapacak da sadece bir galibiyetine milyon euro verilen şeyleri geçecek.

    şurada oturup herhangi bir cafede kahve içsek 1 bardağına 15 lira veririz. bizim appimize üye oldum aylık 19 liraya, 1 ay sonra iptal ettim. üyelere özel diye koydukları içerikleri, hikayeleri 10 bin kişi falan görüntülüyor.

    yazık, neyi izleyecek ki. başarılarla ilerlesek orası nasıl da canlanırdı. ben kendilerine destek ve sempatimi kaybettim.

    muhafazakar kafayla, tedbir kafasıyla bir yerlere varılmaz. galatasaray öyle bir yer değildir. genç, enerjik, cesur, diğerlerinden ayrı ve hep başarıya açız. aksi galatasarayın ruhuna aykırıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın