resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5666
    başkanın transferinde hata yaptığını itiraf ettiği futbolcu. başkanın bunu söylemesinin ana nedeni falcao'nun performansı. ancak mustafa cengiz yönetimi bence bu transferde falcao'nun performansından bağımsız olarak çok ölümcül bir hata yaptı. peki nedir bu hata? kendileri göreve geldikleri günden beri dursun özbek yönetiminin yaptığı kontratları eleştirip bir şekilde o kontratlardan çıkış yolu aramaya çalışırken falcao'ya çok daha ağır bir kontrat yaptılar.

    younes belhanda, bafetimbi gomis,sofiane feghouli. ayrı ırklardan geliyor olsalar da aynı ülkenin göçmen mahallelerinde büyümüş, aynı ülkede alt yapı eğitimi almış ve aynı ana dili konuşan üçlü. dahası futbol dilleri bile aynı olan üçlü. bu üçlünün arasında ister istemez oluşan bir bağ vardı. yönetim göreve geldiği günden beri bu 3 arkadaşa maaşları nedeniyle mobbing uyguladı. basının önünde maaşlarının yüksek olduğunu dile getirdi, bu 3 oyuncuyu transfer dönemlerinde doğrudan ya da dolaylı taraftarın önüne attılar ve bunun tek sebebi maaşlarıydı. bafetimbi gomis'i satmadan önce yana yakıla feghouli'yi satmaya çalışmış, kendisine o maaşın yüksek olduğunu söylemiştik. oyuncu gitmeyince ibre gomis'e döndü ve gomis taraftarın gözünde değersizleştirilerek, paragöz ilan edilerek satıldı. ndiaye de stoke'dan teklif var diye kamptan kaçmıştı zaten. yersek. peki 1 sene sonra ne oldu? biz bu oyunculara maaşın çok yüksek ya indirim yap ya takım bul git derken radamel falcao'ya kemiksiz 5 milyon euro maaş verdik. kendinizi bu 3 oyuncunun yerine koyun. vay be, hani maaşımız yüksekti, hani bu maaşı karşılamakta zorlanıyorlardı dersiniz değil mi? dememenize imkan yok.

    radamel falcao'yu almasak, luyindama, marcao transferindeki maaş politikası devam etse belki şuan younes belhanda ve sofiane feghouli ikilisinin en az 1 tanesinin sözleşmesinden çıkmış olurduk. adamlar burada işlerin değiştiğini görürlerdi. ya da çok daha özverili oynayabilirlerdi. 2018-2019 sezonunda takımı şampiyonluğa taşıyan bu 2 oyuncunun 2019-2020 sezonunda özverilerinin düşmesinde bile şu yaşanılan durumun payı çok büyük bence ki 2019-2020 sezonunun başlarında adamlara maaşları yüzünden mobbing yaparken falcao'ya verilen maaşı görünce biraz küstüler sanki, bozuk oynuyorlar feghouli'nin gol atınca bile yüzü gülmüyor artık dedim. bafe'yi maaşı çok diye gönderip bafe'nin 2 katı maaş verdikleri adamın haline bak demişlerdir falcao'yu her gördüklerinde.

    bence bir skala belirlediyseniz oyuncunun ismi, cismi ne olursa olsun o skalaya uymak zorundasınız. çünkü skalanın dışına çıktığınız an daha önce senin maaşın bizim skalamızın çok üstünde diyerek göndermeye yada maaş indirimi yaptırmaya çalıştığınız tüm adamların gözündeki inandırıcılığınızı kaybedersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın