resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3855
    hakkinda surekli futbolcularin dertleriyle ilgilendiginde iyiydi, kendisine fazla sorumluluk verilince bozuldu seklinde bir algi yapiliyor.

    oncelikle florya’daki cay ocagini, futbolcularin evinde musluk bozulunca onun tamiratini, ne bileyim futbolcunun cocugu ishal olunca onun evine patates yollamayi filan becermek icin cok ust duzey bir yetenege gerek yok gibi. yani abdurrahim albayrak degil de hasan huseyin de yapar oyle bir isi. bunun icin kendisinin ovulmesi bana mantikli gelmiyor.

    ikincisi adam aslinda florya cay ocagindan sorumlu olmak istiyordu da zorla mi daha fazla sorumluluk verildi diye dusunuluyor, onu da anlamiyorum. muhtemelen olan sey su. sayin albayrak ilerde baskan olma hayalleri sebebiyle bu yonetimde yer almak icin daha fazla sorumluluk sahibi olmayi sart kostu. sonucunda da asbaskan, futbol sube sorumlusu, transfer komitesi baskani gibi gorevler kendisine verildi. bu gorevleri kaldiramamis olmasi kendini bilmezlikten baska bir sey degil. umarim baskanlik hayalleri konusunda bu ona bir ders olmustur.

    ucuncusu de kendisinin galatasaray’in menfaatlerinin onune koydugu menfaatler var. misal ali koc ile kendi sirketinin ortakligi, akp ile olan iliskisi ve devlet buyuklerinin kendisinden talepleri ve beklentileri albayrak icin ciddi cikar catismasina sebep oluyor. bu sartlar altinda kendisinden beklenti ne olursa olsun, ister florya’daki cay ocagindan sorumlu olsun, isterse transferlerden, bu kadar cikar catismasinin ortasinda bir kisinin galatasaray yonetiminde bulunmasi tehlikeli ve galatasaray’in menfaatlerini ve gelecegini riske atan bir durumdur. bu kisinin yonetimle ilisigi kesilmeli, kisisel gorusum herhangi bir gorevde de galatasaray yonetimlerinde kendisine yer verilmemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın