• 3777
    taraftarı üzen ekip.

    çok değil etebo dışında 1 orta saha ve bir adet sağ kanat transferi ile en azından yürür halde bir takım kurabilirlerdi. koşan bir takım için bayağı bir uğraş gerekiyor. en baştan defansa iyi bir yedek, orta alana kaliteli 2 isim, orta alan kanatlarını ve forveti de komple değişmek gerekiyordu. babel, feghouili, belhanda, diagne, falcao'nun hepsi aynı takımda olmaz olmamalı. hele hele sahada aynı anda kesinlikle olmaz. özellikle babel, feghouili ve diagne takımın kamburu vaziyetteler. yüksek maaşlar, koşulmayan mesafeler, savaştan kaçan korkak bünyeler... bu adamlar ile herhangi bir maçı domine etmek mümkün değil.

    kolay olmayacaktı belki ama bizim kadrodan 5- 6 kişiyi bir şekilde göndermeleri gerekirdi. buna sözleşme feshi de dahil. bu adamlar için madem gönderemiyoruz bari boşa para vermeyelim demek ile paraları neyse verip göndermek arasında fark yok. futbol artık iyice tempo isteyen, gençlik isteyen bir oyun. 2018 şampiyonluğunu güzel futbol anlamında ağzımızda bir tat bırakmadı, 2019 şampiyonluğu ise alınan bir kupa olarak aklımızda kaldı. pandemi olmasa 2020 yılında da şampiyon olurduk ama neye yarıyor. iyi bir kadro mühendisliğini yapmazsak sadece günlük başarılar elde ediyoruz.

    işleri zordu, artık iyice zor. bir dönem forvetsiz bir dönem yarı orta sahalı ve kanatsız. her takımın maddi zorluğu var. ama görüntü itibariyle zaruri transferleri yapamayan bizim yönetim. fatih hoca kiralık istememekte sonuna kadar haklı ancak onunla oturup şartları değerlendirmek ve en azından ffp seneye biteceğine göre 1 sene daha idare edelim demek bu yönetimin görevi. bugün orta alanda geçen sene yine kendilerinin aldığı ancak rotasyon ihtiyacını karşılayacak taylan olmasa halimiz bitap ise kimse kusura bakmayacak.

    ilk 11' e baktığımızda; feghouili ve belhanda dışında yine kendilerinin aldığı futbolcular var. bu ikisi yerine emre kılınç ve emre akbaba'yı koyarsak takımın tamamı ve yedeklerin tamamını da bu yönetim transfer etmiştir. etmiştir evet çünkü bunun için oradalar.

    ancak ne olursa olsun transfer konusunda bazen çok geç bazen de hiç hareket edememeleri beni sadece üzüyor. istifalarını istemek için yeterli bir sinirim yok. gelecek yıl zaten seçim dönemi, kongre memnun değilse gönderir. ama mustafa cengiz seçime girecekse lütfen önce kendi ekibine transfer yapsın sonra branşlara...
App Store'dan indirin Google Play'den alın