• 5217
    şu kulübün tarihine bi baksan, yönetim anlamında en güçlü olduğumuz, hem ekonomik olarak hem de sportif olarak çağ atladığımız dönem çok büyük ihtimalle ünal aysal'ın ilk dönemi çıkar. yaşım yetmiyor, efsane başkanlarımız var geçmişte belki ama en azından benim hatırladığım bu. faruk süren dönemi sportif olarak muhteşem ama ekonomik olarak zor bir dönemi başlatan dönemdi.

    peki neden?

    neden biliyor musunuz, o kadar basit ki. ünal aysal'ın ilk geldiğinde yaptığı bir röportaj vardı. o röportajda söylediği şeyi ilk dönemi boyunca, egosuna yenik düşüp fatih hoca'yı gönderme harekatına başlayana kadar doğru şekilde uyguladı.

    o söz tam olarak şuydu:

    "ben futboldan anlamıyorum ama futbolu anlayanlardan anlıyorum. benim görevim bu."

    işte sadece bu sözü uygulayarak ve fatih terim gibi muhteşem bir hocayla iki sezonda türkiye ligi 8.liğinden aldıkları kulübü şampiyonlar ligi çeyrek finalinde drogba'nın attığı golle real madrid'in bacaklarını titretecek bir hale getirdiler.

    sonra bülent tulun falan geldi işte.

    yahu be sevgili galatasaray başkanları, bu kadar basit işte. fatih terim gibi bir şans var elinizde, albayrak falan ne yani, koy şuraya futboldan anlayan adamları, zaten başarılı olacaksın.

    neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın