• 3747
    https://twitter.com/...100817759719424?s=20

    mevcut durumun özeti olmuş bu video, başkanından yöneticisine beceriksiz, vasıfsız, yok hükmündeki yönetim. en çok acı veren de yalan söylemeleri, aylarca yalan söylediler bu insanlar bizlere.

    bu yalan mevzusu da yeni bir şey değil. başkan mustafa cengiz arda turan'ın imza töreninde de hoca bizden daha önce gelip arda'yı istememişti, basın yoluyla mesajlar göndermişti, şimdi ise usulüne uygun bir şekilde geldi bizden istedi biz de aldık demişti. hoca ise daha 19-20 sezonunun devre arasında bir maçtan sonraki basın toplantısında çok net bir şekilde yönetimden arda'yı istediğini söylemişti.(bkz: #2946766)

    yok hükmündeki yönetim kuruludur, ibra edilmemişlerdir, hukuktaki bir açığı buldukları için mayıs 2021'e kadar süre kazandılar sadece. pandemi dönemini yaşamıyor olsak çoktan gitmişlerdi. galatasaray'ı kendi çıkarları için kullandılar, normalde randevu alamayacakları makamları kapı kapı gezip kendilerinin ve şirketlerinin reklamını yaptılar, artıda kapattık diyebilmek için bütün rakiplerimiz eksiklerini kapatırken bizim kadromuz iyice zayıflatıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın