• 897
    hocam yeri geliyor seni de eleştiriyoruz ama 2020-2021 yaz transfer döneminde yönetimin ne kadar beceriksiz, ne kadar işten anlamayan ve liyakat değil sadakat nedeniyle o koltuklarda bulunan insanlardan oluştuğunu gördük.

    feghouli, belhanda, babel, falcao. her ne kadar 11 çıkartsan da aslında bu isimlerle oynamak istemediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

    hocam, oynatma artık. vallahi de billahi de bu taraftar o isimleri oynatmadığın zaman senin arkanda daha fazla durur. yönetime karşı gerçekten seni daha fazla destekler. yukarıda ismi geçen topçular artık ben maaşımı alayım da takım naparsa yapsın modunda oynuyor. sen de farkındasın bunun eminim. yahu oynatma valla bişey kaybetmeyiz. bu topçularla çıkacağına koy ali yavuzu koy atalayı koy keremi sekidikayı ya. yenilelim, kasımpaşadan 1 değil de 2 yiyelim. ama deriz ki "hoca ne yapsın ? diğerlerini de biliyoruz, bunlar da bu kadar işte."

    hocam arkandayız. batık anadolu kulüpleri bile çatır çatır transfer yapmasına rağmen, sen taylanı -bana göre galatasarayın has evladı- 6 ya çekip oyunu öğretmesen, ortasahaya bile adam alamayacak bu yöneticiler varken, senin sonuna kadar arkandayız hocam.

    edit: yazım hataları, bazı devriklikler
App Store'dan indirin Google Play'den alın