• 337
    ota boka düşmanlık diyen kişiler tarafından ortaya çıkarılan saçmalıktır. fatih terim düşmanı yok mudur? elbette vardır ancak %99’u falan rakip taraftardır. 2017 aralık’ında geldi hoca, tam bilmiyorum ama 100 maça yakın çıkmışızdır geldiği dönemden beri. net dominant bir futbol oynadığımız maç sayısı 15 yoktur. 10 da yoktur bence de hadi 15 diyelim.

    eleştirmeyelim onu demeyelim bunu demeyelim. yönetim transfer yapamaz, hoca top oynatamaz. arda transfer edilir vs vs... topçu suçlu, evet suçlu, yönetim suçlu, evet suçlu, hoca suçsuz. oldu paşam. elindeki malzemenin yeterli olmadığı aşikar, bu futbolcu ve yönetime yazar zaten. ama elindeki malzemeden alması gerekeni almayı bırak %50’sini bile almayan da hoca.

    45 dakika çift forvet doldur boşalta dönüp 9 kişi kapanan takıma gol arıyoruz. taylan ve marcao tövbe estağfurullah bir top oynamasa kazanılan ilk maçları da kazanamayacakmışız belli ki. ne diyelim hocaya, helal olsun hocam eline sağlık mı diyelim. geçen seneyi zaten elleriyle verdi, bu seneyi de mi versin? galatasaray’ın hedefi şampiyonluktur, şampiyonluk gelmezse netice başarısızlıktır. lamı cimi yok.

    bir, bilemedin iki tane tesirli futbolcusu olan rangers’a top oynayamıyoruz. fener bir ozan dikiyor taylan’ın başına, gustavo’yla arkayı süpürüyor bitiyorsun. b planın yok. hocanın emekliliği geldi de geçiyor da, bunu söyleyince saçma sapan insanlar tarafından düşman ilan ediliyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın