resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3842
    kendisi maddi manevi galatasaray’a yillarca destek vermis, cok buyuk katkilari olmus iyi bir galatasaray’lidir.

    transferde beceriklidir beceriksizdir bilemeyiz. kaldi ki ne transfer sihirbazlari sonradan gunah kecisi ilan edildi bunlara hep sahit olduk.

    galatasaray’a yillarini, parasini, enerjisini vermis bir insana artik hakarete varan sozler soylenmesini benim icim kaldirmiyor.

    gereksiz bir hakem polemigine girmedigi icin bile neler denildi.

    biz fenerbahce gibi bir kulup degiliz. ne yaparsan yap yeter ki sampiyon ol, milyar euro borcunu gizle, rakibinin anlastigi futbolculara sulan, federasyonu, hakem komitelerini etkile, tum atamalara karis, cumhurbaskaninin tum akrabalarinin siyasi gucunu kullan. bunlar bizim kitabimizda yazmaz.

    rakiplerimiz tum bu yontemleri kullanirken, ekonomik kriz doneminde para sacarlarken sinirleri bozulan galatasaray taraftarinin yuklenecegi kisi bana gore asla abdurrahim albayrak olmamalidir.

    medya onunde satmayi beceremiyoruz diyen fatih hoca’ya donup belhanda’nin talibi varken gondermeyen sendin mi desin adam? abdurrahim albayrak’a hakem konusunda katilmiyorum dendikten sonra hakem maci hatali yonetmedi herhalde benden bir ozur dilerler mi desin?

    galatasaray’in ic islerinde neler yasandiginin detaylarini disariya yansitmadigi icin mi bu kadar suclu abdurrahim albayrak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın