resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9583
    kurdugu yönetim kurulundaki hırsızlara sahip cikabilseydi eğer, bugün ffp tarzı sacmaliklarla uğraşmıyor olurduk. başarılı olduk ama en az 10 sezonumuzu kaybettik belki de. bundan sonra küçülüp tekrar kar eden bir organizasyon haline gelmek zorundayız.

    bankalar birliği anlaşması türkiye'deki çoğu kulübün son şansı. bu noktadan sonra akıllı davranmayan kulüpler el değiştirir. artık kimlerin eline düşerler bilemem. kulüp ne taraftarın olur ne lisenin. twitter'da kulüp sahibinin kızıyla atismak istemiyor isek, yapılmayan transferlere, harcanmayan paralara o kadar da bozulmayacagiz.

    büyük kontratlardan kurtulup büyük takimiz biz iluzyonundan da bir an önce uyanmamiz gerek. borç bitene dek ne buyuguz ne de para dağıtan katar kulubuyuz. lech poznan, club brugge gibi takımlar düşük bütçelerle neler yapıyorlar. bizim genclerimizde de o potansiyel hep oldu. ama menajerler sağolsun arz hep düşük kaldı ve biz pahalı çöplere mahkum edildik.

    ünal başkan fenerle boğuşur görüntü çizerken sisteme hizmetini etti gitti. guzellenmesine yürek dayanmıyor vallahi. üzülüyor insan niye bu kadar balık hafızalı bir toplumuz diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın