• 697
    kafayı yemek üzereyim gerçekten kafayı yemek üzereyim. gelen oyuncuları geçtim oyuncu yollayamıyoruz oyuncu. ozornwafor, sekidika kiralık yollayamadık. şener ve babel’i bonservis istemeden yolla gitsin ya. boşluğa bırak bu adamları ne diye takımda duruyorlar.

    tutturmuşlar bir oyuncunun değeri düşüyor kötü konuşmayın diye. fenerbahçe geldiğinden beri sövdüğü frey’e almanya ve belçikadan kiralık takım buluyor. yararlanmadığı futbolcular alper, mevlüt, tolgay ile direk sözleşme fedh ediyor. büyük ihtimalle tonla para verdiler ama kurturdular.

    hollanda milli takım oyuncusu söyle tehdit et yolla arkadaş ya bıktık. kimse olmasın daha iyi. şener özbayraklıyı söylemiyorum bile.

    gelecek oyunculara dönersek ben fatih hocanın da işleri biraz zorlaştırdığını düşünüyorum. bonservisli olsun genç olsun hazır olsun istiyor. olmayana da gelmesin diyor. eğer başarısız olunursa suçu yönetime atmak için önüne gelen çoğu transferi istemediğini düşünüyorum.

    bu saatten sonra bence kimse gelmeyecek. babel, feghouli, arda, belhanda, falcao, diagne ile devam. nereye kadar nasıl gideceğiz bilmiyorum ama bıktık artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın