• 3669
    direkt rakibimiz olarak gördüğümüz fenerbahçe ve beşiktaş bu yılki transfer döneminde ffp, limit gibi konulardan kaynaklı olarak çok sessiz kalsalardı yine bir derece kredileri olabilirdi. ya bak biz yapamıyoruz ama kimse yapamıyor, bu kurallar çok katı ve adım atamıyoruz demeye biraz daha yüzleri olurdu.

    fakat bakıyorum, kasasına kilit vurulmuş, yaklaşık iki katımız kadar borcu olan, telefon faturalarını ödeyemediği için telefonları giden aramalara kapanan beşiktaş bile bir şekilde transfer yapıyor.

    limit sıkıntısı yaşayan, herhangi bir avrupa geliri olmayan, uefa tarafından gözetimde olan fenerbahçe, 15 tane transfer yaptı.

    ya kardeşim bu kural sadece bize mi var peki? yapan nasıl yapıyor? kapıların ardından mi dolanıyor? sen de dolan o zaman. gizli kapaklı işler mi çeviriyor? sen de çevir o zaman. sen bu sorunları çöz diye oradasın, instagram'da paylaşım yapmak için değil.

    artık oyuncu kalitesini de geçtim, sayı olarak alternatifimizin olmadığı orta sahaya en azından iki tane dümdüz adam alsalar bile razıyım. ne ffp ne limitmis arkadaş ya, bir tek bize var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın