resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9579
    her galatasaray başkanı gibi kendisinin de hataları olmuştur. ben zaten eski başkanlara baktığımda kimseye efsane başkan şuan da başımızda olsaydı farklı olurdu diyemiyorum. o yüzden dursun özbek hariç, şunun yerine bu yönetim olsaydı daha iyi olurdu da diyemiyorum.

    ünal aysal ile alakalı tek merak ettiğim konu şu. eğer kendisi zamanında saçma sapan yabancı sınır olmasaydı ne olurdu. herkes tarık çamdal'a, veysel'e, salih dursun'a verilere paralara kızıyor. zaten kızılmalı da fakat o dönem başka şansımız yoktu. sahada 5 yabancı bulundurabiliyorduk ve bu oyunculardan başka alternatif yoktu. zaten tarık çamdal milli takım sol bekiydi. o zamanlarda sözlükte vakit geçiriyordum ve herkes tarık için şu cümleyi kuruyordu. bu sezonun en kritik transferi.

    ayrıca bazı konularda da hakkının yenildiğini düşünüyorum. mesela drogba gibi daha 6 ay önce takımını şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış bir oyuncuyu, medyada ismi duyulduktan 1 hafta içinde türkiye'ye getirdi. ayrıca görüşmeleri yapması için bir menajer falan da yönlendirmedi. biz şuan falcao'yu kemiksiz 2 ay beklerken yapmadığımız yanlış kalmadı. oyuncuyla ve takımla alakası olmayan menajerlerin transfer sürecini yürütmesi, ikinci başkanın gidip fotoğraf çektirip gelmesi gibi. hatta transfer sürecini ahmet bulut açıklıyordu sürekli. :) bizim yöneticimizlerden daha fazla yetkisi ve bilgisi vardı. acaba kuruş yedirmezken ne kadar para verildi. :)

    ayrıca o zamanlar şike konusundan da çok dik bir duruş sergilemiştir. muhtemelen bunun sebebi de türkiye'de işi olmadığı için mevcut hükümetten korkmamasıdır. hiç bir zaman tff'nin aldığı kararları onaylamadı ve doğru bildiğini söyledi ve konuştu.

    basketbol takımımızı da final maçına çıkartmaması bu duruşun en güzel örneklerinden biriydi. belki kimse anlamadı ama o duruşu sergileyecek ikinci bir yönetimimiz olmadı. eğer bu sene öyle bir şey olsaydı, muhtemelen recep ankaralı'yla beyaz sayfa açardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın