• 489
    favorinin kazandigi mac. rangers'i izleyenlerimiz zaten maglubiyetin gelecegini biliyordu. bahis oranlari da zaten acik ara rangers lehineydi. futbolda artik iki arti iki dort ediyor. basketbol gibi daha kuvvetli olan takim artik cok zor yeniliyor.

    kabul etmek istenmese de, babel, feghouli, arda, belhanda ve falcao hali saha topcusu tadinda takiliyor. hoca sanirim maci aklinda oynayip, hmm babel tecrubesiyle bir calim atar, cok acaip bir kesme sut cikarir ve turu gecebiliriz diyor.

    2000 yilinda marcio'yu, mehmet yozgatli'yi gozu kapali oynatan adam su an ogulcan'i sahaya atmiyor.

    turkiye futbolu zaten hak ettigi yer olan 15-20 arasi bir ulke siralamasina dogru gidiyor. sivas da bugun milan, leicester falan ceker ve tamamen civiyi cakmis olur bu gerileme surecine.

    herkes simdi lige dondu. zaten turk hocalarin cirit attigi ve taktik konusulmayan bu les ligde, simdi bir de yasli futbolcularin yavas futbolunu izlemek isteyen varsa gitsin dekoder alsin. ben galatasaray maclari disinda zaten turk ligi izlemiyorum. boyle bir izdirap gereksiz. hakem konusan mi istersin, zemin konusan mi istersin, cag disi formasyonlar mi istersin, hepsi bizde.

    bir de dun gece mactan sonra ya yuh rangers gibi koy takimina elenilir mi, degeri bizden dusuk takim falan denmis. cevap vermeye gerek zaten yok fakat ben turk insanlarinin artik futboldan da anlamadigini dusunmeye basladim. adamlar bizden cekinmeyip ustumuze daha cok gelse, bu mac cok daha farkli biterdi. resmen bloklari siki tutup hafif kontralarla isi bitirdiler ve hafta sonuna guzel bir hazirlik oldu onlar icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın