• 487
    bütün ataklarımız ya marcao ya da luyindama'da sonlandığı maç. öyle mükemmel bir taktik anlayış. son dakika gole ihtiyaç var doldur boşalt yapmak için marcao'ya dönüyor top. ileri pas atamıyoruz. bu kimin suçu bilmem hoca'nın mı? yönetimin mi? ama ben böyle maçları izlemekten sıkıldım. elindeki kadro bu işi yapamaz. adam geçmek için kendi etrafında 3 tur dönüyor herif sonra hop geriye pas. ben böyle futbolcuda böyle taktikte istemiyorum. bizim için rakip önemli değil taktik hep bu. dikine oynamak yok. yana geriye, yana geriye.
    ozgur dincavrupda var olma maçımız biz papazlarla sahadayız. allahtan arda efendi yoktu yoksa hepten kabız olurduk. kaleye isabetli şutumuz yok galiba. bana oyun aklı alan 2-3 oyuncu yeter diğerleri koşsun, bassın, tempo yapsın. biz 96-00 arası böyle bir takımdık. şimdi bakıyorum arda, belhanda , babel , soso çok akıllı maşallah o kadar akıllı ki önlerine atılan toplara koşmayıp akılları ile topun gelmesini bekliyorlar.
    rangers'ta bana bizimkiler gibi dünya yıldızı statüsünde? yaş ortalamsı kaç? kadro mühendisliği denen şey onlarda bizde değil. uzun oldu belki bazıları buranın konusu değil ama çok sıkıldım bu durumdan. herkes topu birbirine atıyor. yok transfer yok , yok para yok, yok altyapı şöyle onun fiziği yetersiz. biz en fazla annemizin liginde takılırız. avrupa falan diye kimse kendini kandırmasın
App Store'dan indirin Google Play'den alın