• 155
    1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçında gördüğüm kadarı ile bize gol atan 2 numaralı sağ bekleri, 7 numaralı ianis hagi ve 14 numaralı kent adlı oyuncuları harici hiçbir olayları olmayan takımdır. maçta ilk yarı 15 dk ikinci yarı 15 dk tempo yaptılar ikinci yarıda tempo yaparken buldukları biri belli ki çalışılmış bir set olan, diğeri amatör küme maçlarında veya kupa maçlarında 2-3 üst lig takımı tarafından alt lig takımına atılan gollerle bizi elediler.

    maç öncesi forumlarında ve burada yazılanları okuyunca gözüm korkmuştu. özellikle stoper ikilisinden. maçta izleyince gördüm ki bu adamlar hareket edemiyor. o kadar ağırlar ki slow motion izliyorum sandım. eyvallah boyları çok uzun havadan kimseyi geçirmezler kolay kolay ama yerden aralarına, sağlarına - sollarına atılan her topta, bu ikiliye atılan geri paslarda yapılacak ani baskılarda hata yapmama ihtimalleri yok.

    orta sahayı kalabalık tutup forvet ve bir sahte forvet ile oynayıp bunları araya kaçırmaya yada topu bırakıp önde pres ile hata yapmaya zorlasaydık bile belki bugün grupta kimler gelsin onu konuşuyor olacaktık.

    karpaty lviv'e, östersunds'a elenmiş kadar üzüldüm, gerçekten abartıldıklarının 10 da 1 kadar bile değilmişler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın