• 25317
    maç sona erdiğinden beri *, ne sosyal medyaya girdim, ne maçla alakalı yorum okudum. inanılmaz doluyum. gece sonlandığı, ortalık durulduğu için 1-2 kelam yazmak istiyorum.

    dün bizi avrupa arenasında rezil eden, uzun zamandır süregelen kötü imajımızı sürdürmemize neden olan, rangers gibi asla bizim dengimiz olmayan, olmamış ve olamayacak bir kulübe o malum twiti attıran kim varsa hakkımı helal etmiyorum. ortalama bir taraftar olarak, takıma para kazandırabileceği her yoldan görevini yapmış biri olarak, hakkımı helal etmiyorum.

    tarih nasıl yazdıysa, hagi'yi, popescu'yu, jardel'i, hakan'ı, elmander'i, drogba'yı, burak yılmaz'ı. dün bizi avrupa'ya rezil eden falcao'yu, feghouli'yi, belhanda'yı, babel'i de yazmıştır. bir zamanlar dünyanın her yerinde galatasaray denildiğinde özenilen bir avrupa devi, idol bir takım görülen takımımın, bugün rakip takım taraftarlarının küçük ve mazide kalmış bir takım görmesinde en ufak pay sahibi olan herkesi yazmıştır tarih. hiç birini unutmayacağım. bu gece göğsüme oturan ağırlığı asla aklımdan çıkarıp sezon içinde gözüme şirin gözükmelerine izin vermeyeceğim.

    bu saatten sonra özellikle de feghouli, belhanda ve falcao özelinde, geçmiş şampiyonluklarda, geçmiş sezonlarda yaptıkları üzerinden savunma yapan herkese de haddini bildireceğim. artık canıma tak etti. ben bunları bir kere daha takımımın, göz bebeğimin forması altında izlemek istemiyorum. bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. yarın feghouli adlı zat'ın sözleşmesinin feshi için kampanya açsınlar, verdikleri iban'a gelecek ay maaşımı ilk ben yollayacağım. bu kadar kararlı ve kin doluyum.

    değişim, değişim, değişim. sonuna kadar değişim istiyorum. artık spiker rakip takımı anlatırken genç, yetenekli ve atletik diyip sıra bizim takıma gelince sadece tecrübeli diyip bitirmesini istemiyorum. bu takımda futbolcu eskisi görmek istemiyorum. salon turnuvasına gitse küfür yiyecek bir babel'in, kerem'leri, oğulcan'ları yunus'ları kesmesini istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın