• 468
    bazı entrylerde yazdığım şeyleri paylaşmak isterim.

    --- alıntı ---
    1-"umarım neden umarım diyorum çünkü böylesi genelde başa geliyor. önümüzdeki üç zorlu maçı iyi oynayıpta orta sahasızlık yüzünden kaybedip veya beraberlik ile rakibi elden kaçırıp ahlar vahlar etmeyiz."
    2-rangers maç öncesi analizimin tamamı
    3-"çok korktuğum bir rakip değil zaten gerrard kendisi söyledi favori galatasaray diye. tabi ki saygı duymak havaya girmemek içindir kendince ama biraz öncelikli sebebi kesinlikle takım savunmasına güvenmemesi diye düşünüyorum onlarda sert bir rakiple oynayacaklarının oldukça farkında."

    --- alıntı ---

    sevgili fatih hocam seni ne kadar çok sevsemde bu maç direkt sana yazar çünkü ben 3 maç izleyip rangersi analiz ettim yazdıklarımın yüzde 80-90 ını gerçekleşti sen nasıl bu rakibi analiz edemedin hocam. ya analiz ekibin sıkıntılı ya da oyuncu grubumuza analizi anlattınız kafaları basmadı.
    ikinci eleştirim babel 11 başlamak nedir hocam yapacağın şey emre kılınç sola atıp etebo ile başlayıp orta sahayı almaktı. adamların orta sahası boş sakatlık sıkıntıları var oynayan oyunculardan kamara vasıfısz diğer oynayan davis 35 yaşında kaçak oynuyor sadece artifielda dikkat etmemiz lazım diye yazdım bunu sen nasıl izleyipte göremiyorsun hocam artifield bomboş gitti gol attı. babel bu takımda son 15 dakika topçusu bile olamaz niye ısrarla oynatıyoruz.
    ryan kent ve hagiyi markajlasak hücumda kitleniyorlar diye yazdım adamların ikiside güle oynaya bitirdiler maçı.

    stoper ikilisi sıkıntılı sadece kafa toplarında iyi diye yazdım adamlar falcao'dan öyle bir çekiniyor ki top falcaoya geldiğinde saçmalıyorlardı, falcaoyu tehlikeli pozisyona sokamadık resmen üstüne birde maç başında kornerden iki kere top vurdurduk stoperlerine inanılmazdı yani. sarrachinin önemi bir kez daha ortaya çıktı çünkü linnes beyimizin kapasite belli yere kadar. feghouli futbolu kafasında bitirmiş ne önde iş yapıyor ne arkaya desteğe geliyor haliyle omarın defoları çokça ortaya çıkıyor.

    sürekli ben demiştim dememin sebebi bir taraftar olarak evimde otururken haftasonu can sıkıntısından gittim maçı izledim ve analiz ettim ama bizim koskoca analiz ve teknik ekibimiz hiç analiz yapamamış cidden çok kızdım. rangers tempo yapan 5 tane klas oyuncusu hariç gayet düz bir takımdı neyse yine olmadı.

    cidden koskoca transfer döneminde 1 tane hızlı kanat 1 tane orta saha almayan yönetimede artık birşey demiyorum neyse artık çıkıp grashoppers la oynayacağız diyerek en azından alay konusu olmayız.

    son olarak galatasaray takımı artık avrupada sıradan bir takım oldu bu cidden çok üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın