• 7
    ismini görmüşken biraz içimi dökeyim bu konuda. fatih terim'e en yakıştıramadığım şeydir galerici birini ailesine alması. bu işlerde dönen pisliğin haddi hesabı yok. kaçak araç mı dersin, tescilli araç mı dersin, model yılı eski iken yeni ve kullanılmamış gibi sunulan araç mı dersin, distribütörler dışında belirli bir araç kotası varken bunun aşılması için bakanlık yetkililerinden yapılan tehdit mi dersin, adını ne koyarsa koy, aylarca anlatırım.

    ayrıca bu süreçte mağdur olarak anlatılan herkesin bedel ödemesi gerekiyordu. sen lamborghini alıp komik rakamlarla vergi ödeyeceksin, ardından ya ben bilmiyordum, mağdur oldum, öyle mi? ulan hepiniz oradaydınız be diye meşhur bir laf vardır ya, işte tam o hesap.

    aracısı, galericisi, kullanıcısı vs. hepsi içindeydi.

    ama neticede burası türkiye. bu devlet, bu husus hakkında defalarca uyaranları onlarca kez soruştururken bu işlerde bir koyup on alanlar ise sonradan vergi barışı adı altında işin içinden sıyrıldı.

    benim sizlere tavsiyem; distribütörden şaşmayın. üç kuruşun hesabını yapıp ne olduğunu bilmediğiniz bir araca yatırım yapmayın. lüks muhitlerde şekilli mekanlar ile gözünüzü boyamasınlar.

    bunun mekan yine silahlı saldırıya uğramış, hafif atlatmış; florya'da gündüz saati el bombası attılar birkaç yıl önce galerinin tekine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın