• 128
    öncelikle şunu belirteyim, birisine ya da bir zümreye şımarık demek haddime düşmeyen bir davranış. şımarık değil de karamsar diyelim.

    gün itibariyle bir derbi maçı oynandı ve acı-tatlı sona erdi. 30 yaşındayım; özellikle galatasaray-fenerbahçe maçlarında maç öncesi ağır favori olan tarafın(en azından kağıt üstünde) rahatça galip geldiği toplasan 4 maç sayarım.

    başka dinamikleri, başka faktörleri oluyor bu maçların her daim. fatih terim başlığında da belirttim, inanın bizimki şımarıklık değil karamsarlık. hemen enseleri karartıyoruz.

    ya arkadaş uefa’yı kazandığımız sene saçma sapan johnson frikiği de gördük, harika bir benfica maçından sonra 4 yediğimiz maçı da gördük(en ukte kalan buydu) pino tek forvet sol açık eyt ayhan çıkıp puan da aldık, 11 yerli ile çıkıp beraberlik alıp tur için avantajı da aldık, 30dkda 2-0 geriye düşüp son saniyede galibiyetin kaçtığını da yaşadık, 28 şut atıp kalemizde gördüğümüz 3 şutta 2 gol yiyerek yenildiğimizi de gördük; gördük de gördük. yani ne olursa olsun sonucu asla kestirilemiyor.

    gerets zamanı 2’de 0 çekerek şampiyon olmadık mı? önemli olan malatya’dan, konya’dan, antalya’dan, ankaragücü'den, antep’ten son saniye gol yememek, hatta mümkünse atmak:) bu maçın 39 tane telafisi var, hatayspor’u yenersek telafi ediyoruz kağıt üstünde:)

    enseyi karartmadan iskoçya’daki maça odaklanmak şart, gelecek transfer açısından+ekonomi açısından+puan açısından çok önemli. işte bu maçın telafisi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın