• 125
    27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı sonucu fatih terim'in açıklamalarını önemsiyorum.

    --- alıntı ---
    açıkçası maç öncesi heyecanı ile maçın gidişatı aynı olmadı, gönül isterdi ki daha güzel bir oyun olsun ama olmadı. oyun istikrarı çok önemli ama oyuncu istikrarı da önemli. bazen böyle oynarsınız ama bu taktikle de golü bulabilirsiniz.kazanabilirdik ama olmadı.

    sarı kartlarda çok bonkör davranıldığını düşünüyorum. sarıyı severiz ama yalnızca galatasaray armasında.

    maalesef bugün birkaç oyuncumuzda istediğim enerjiyi bulamadım. bazı pozisyonları değerlendirebilirdik ama olmadı

    --- alıntı ---

    hocanın dediği gibi 'oyun istikrarı çok önemli ama oyuncu istikrarı da önemli. bazen böyle oynarsınız ama bu taktikle de golü bulabilirsiniz.kazanabilirdik ama olmadı' dediğini biz maçı takip ederken de mırıldanıp durduk. kazanan kadroyu hoca bozmak istemedi ve bu yönüyle çok iyi kapanan fenerbahçe' ye karşı yine de fenerbahçe'nin bize karşı bulduğu pozisyonlardan daha net pozisyonlar bulduk.

    bakıyorum, taylan tü kaka, falcao yedeğe, arda neredeyse ölü, luyindama kırmızı isteyen vida benzetmelerine denk gelecek yorumlar..

    strese lüzum yok. önümüzde önemli bir rangers maçı var. tüm eksiklere rağmen yenilmeden, önümüze bakmalıyız. olmadı bugün, derbide fenerbahçe'yi yenemedik. yıllarca böyle maçlar izledik. bu maç yok hocaya yazar, oyunculara yazar.. diyebiliriz, ikide bir aynı şeyleri tekrar edebiliriz de ama bu takım şunu bize sunmuyor: 'ya bu takım hücum bile yapamıyor. defans çok berbat. golcümüz yok.' aksine bugün fenerbahçe aşırı motiveyle oynadığı için bize karşı daha diri gözüktü. bizim eksiğimiz gerekli motivasyon konusunda birkaç tık eksik kalmamız idi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın