• 225
    zor ve sıkıntılı maç. lige iyi başladık. ancak maçların içinde dönem dönem iyi oynuyoruz. özellikle başakşehir maçında verdiğimiz pozisyonların gol olmaması taraftarı aşırı bir rehavete sevk etti. takımın bu rehavette olacağını düşünmüyorum. "3 atarız, 5 atarız" gibi söylemler tamamen boş; hatta bomboş.

    yeni bir takım olsa da fener bir şekilde bize karşı özel olarak hazırlanmış durumda. erol bu kapanma oyununu iyi oynayan hocalardan birisi. takımını fener gibi değil alanyaspor gibi oynatmayı başarırsa başımıza iş açabilir. zira biz gol bulamadıkça zorlanıyoruz. arkada fazlaca alan bırakıyoruz.

    diğer bir konu ise hakemler. herkes söylemiş zaten. fener'in her türlü sertliğine izin verecekleri aşikar. bizim oyuncularımızın en ufak müdahalelerine faul çalıp hatta çok çabuk kartlar çıkartacakları da bilinen bir gerçek. kısaca bizi tahrik etmeye çalışacaklar. erken gol onları da bozar. ama o gol gelmedikçe ali palabıyık elinden geleni yapacaktır. özellikle kendi ceza sahamız çevresinde çok dikkatli olmalıyız. olmayan fauller vermek için can atan bir hakemle karşı karşıya olacağız.

    umarım kazanırız. zira kendi evimizde fener'e puan kaybetmek iyi başladığımız ligde çok erken bir sallantı olur. hele, aman olmasın ama, maçı kaybetmek sabırsız ve şımarık galatasaray taraftarını abuk subuk söylemlere ve taleplere sevk edebilir.

    daha önce de söylediğim gibi 1-0 olsun, bizim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın