• 124
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/Qk5.jpg *

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    24 eylül 2020 galatasaray hajduk split maçında çok güzel rotasyon yaptık. feghouli ve taylan dışında fizik olarak sıkıntı yaşayacak bir durum yok. taylan zaten 25 yaşında. aslanım 3 günde bir maça alışacak, kaldı ki zaten dün akşam da kasmadan oynadı. feghouli ise kasmadan oynasa da henüz tam formunu bulmuş değil. muhtemelen derbide de 60 dk falan oynar.

    bu maça ligdeki ilk iki haftadaki ilk 11'le başlayacağımızı düşünüyorum. saracchi yerine linnes değişikliği ile.

    henüz toplama bir 11 görüntüsü veren ve hücumda ne yaptığını bilmeyen fenerbahçe bu maçta bizi durdurmak için sahaya çıkacak. bize gol atabilecekleri bence tek yer duran top.

    bu sezon (20-21) oynadığımız 4 maçta da duran toptan tehlike yedik, gol de yedik hatta neftçi'den.

    fenerbahçe caner ve sosa ile çok iyi orta kesip, gökhan gönül ve stoperleri ile pozisyon buluyor. herkesin gördüğünü sanırım hocamız da görmüştür. bu şekilde bir gol yemeyelim yeter.

    rakip hazır değil. biz formdayız.

    al palabıyık maçın önüne geçerse o beyaz sayfaları sikerler söyleyeyim.

    kendisi dışında da bir korkum yok. arda'nın falan rüyasında bu maçı oynadığına, florya'da kanarya tokatlayarak maça hazırlandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam :p

    luyindama uzun süre sonra derbi oynayacak. falcao bu maçlar için yaşıyor. emre ilk derbisinde kazanmak isteyecektir. tek tek saysam hepsi için özel. maşallah takım şıkır şıkır...

    hocamız en büyük mutluluğum... onu böyle konsantre görünce hiçbir maçı kaybetmeyekmişiz gibi hissediyorum...

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın