resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1944
    öncelikle taraftar gözünden başlamak istiyorum.

    beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım. bana göre geçen sezonun en iyisidir takımda ancak sürekli öyle oynayamaz. takımın çok kötü gidişi, ömer'in biraz bir şeyler yapmasının verdiği heyecan, ömer'in o gazla daha iyiye gitmesi ve adeta oyun liderine dönüşmesi falan derken kapasitesinin üzerinde bir ömer izlemiştik. sürekli öyle oynayamaz ki oynamasına da gerek yok. bizim için rotasyonda güvenebileceğimiz adamlardan biri olsun yeter ki şimdilik fena gitmiyor böyle düşününce. yani hoca sahaya sürdüğünde sonuna kadar savaşsın, iki ceza sahası arasında koşsun, zaman zaman sürpriz şutlar, paslar ya da ortalarla katkı sağlasın yeter. ''eyvah, ömer oynuyor.'' dedirtmesin. geçen sezonki gibi alıp takımı taşımasını, asist krallığına oynamasını falan beklemek hayalcilik olur.

    ömer en iyi zamanında bile oyun görüşü yüksek olmayan, kafasını fazla kaldırmayan, yıllarca bek oynamanın verdiği alışkanlıkla topu sürekli çizgiye doğru süren bir adam. yine de mücadelesi, merkezdeki hareketliliği ve deliciliği, zaman zaman ortalarıyla geçen yıl çok katkı sağladı. ne olduysa pandemiden sonra oldu. pandemi öncesi ve sonrası performansı arasında uçurum vardı ki aslında çok şaşılacak bir şey değil. ömer bulduğu ritimle sürekli üzerine koyarken bir anda çok uzun süre futboldan uzak kaldı. zaten takım olarak da koptuk falan derken ömer de çok geriye gitti. yine de benim ömer'den bazı ufak beklentilerim var. takımı değiştirecek şeyler değil bunlar ancak bunca zaman sonra ömer bunları yapabiliyor olmalı bence. geçen yıl o kadar top oynadı merkezde. artık bazı alışkanlıkları bırakması lazım.

    1- topu her alışında saha bomboşmuş gibi topu ayağından 3 metre aça aça ileriye doğru savrulmasın.
    2- geçen yıl merkezde o kadar maça çıktı, artık biraz olsun çevre kontrolünü öğrensin. başını kaldırsın.
    3- sahanın sadece sol tarafı yok. topu her aldığında taç çizgisine kadar inmek zorunda değil.

    bunun dışında dediğim gibi rotasyonda katkı versin, zamanı geldiğinde hazır olsun ve sahaya çıkınca da geçen yıl yaptığı gibi son damlasına kadar savaşsın. bu yıl zaten herkese çok ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın