• 248
    benim için ölçü maç sayılmasa da hızlıca değerlendirme yaparsam;

    fatih öztürk; zaman geçtikçe insanlara kendini kabul ettiricek, beklentimiz zaten muslera gelene kadar idare et ise güzel idare etti.

    linnes; eskiye göre daha hızlanmış, formayı kapabilmek adına çok iyi tanıdığı omarı zorlamak adına tren gibi bindirdi. bazıları oynatacak sağ bek bulamazken şu an için alternatifin kendisi olması zenginlik.

    marcao; rakibin çok yetenekli ayakları yoktu ama büyük oynadı. gerçekten rakip hücumcuları bezdirdi. her topa müdahale etti, oyunu çok güzel açtı yetmedi üzerine asist yaptı. dedikodular onun seviyesini gün geçtikçe yukarı çekiyor. fikrimce savruk halinden çıkmasının nedeni hatırı sayılır takımların ilgisiyle konsantrasyonu arttı.

    donk; bu maçta marcaonun ekmeğini yedi. kendisinin işini de o yaptığından kendisi bugünü idare edenlerden.

    emre taşdemir; yaptığı asist şıktı ama defansif olarak hala geliştirmesi gereken noktalar var. en azından hızı var, bana göre uzun maratonda özellikle iç sahadaki maçlarda işimize yarayabilir.

    taylan; temiz oynadı, çok riske girmedi, takımın oyun içerisinde sıkıştığı anda arkadaşları kafasını kaldırdığında onlara destek olarak hep sorumluluk almaya çalıştı. top rakipteyken ise pressten hiç vazgeçmedi, bu sene bir şeyleri değiştirmek istediği açık gencecik pırıl pırıl oynadıkça formunu korur inşallah.

    etobo; henüz konuşmak için çok erken fakat bu adam aylardır hazırlık maçı bile yapmadı. buna rağmen bana göre çok güzel ışık verdi. daha önce çok tanımadığımdan bana ayağı temiz geldi. fiziği yarım olmasına rağmen mücadelesi yüksekti, kondisyon arttıkça press oyununa ve hücuma güzel katkı verecek beğendim.

    ömer bayram; fabrika ayarlarına yavaş yavaş dönmüş. aslında bozduğuna şaşırmıyorum, geçen sene aldığımız katkı beni daha çok şaşırtıyor.

    babel; fiyat performans olarak bakarsak büyük eksideyiz. verdiğimiz imza parasına üzülüyorum fakat gerekirse bonservissiz bırakılıp açılan maaşa ucuz ama pırpır genç alıp sabretmek çok daha sağlıklı. babelden kötü oynaması imkansız, en azından gelecek için adım atarız.

    feghouli; dediğim gibi kıstas maç değil ama 70 dakika boyunca oyun aklına eşlik edecek adam aradı. hatta bir ara aklıma daha fazla yorulmadan artık emre veya arda girmeli, hazır yüksek perdeden oynarken ona eşlik edip fişi çekmeliyiz dedim. fatih hoca derbiyi ve uzatmaya gitme ihtimalini düşündü sanırsam ve feghouliyi istemese de yalnızlığa terk etti sahada.

    diagne; pozisyona girme eğilimi var, işin daha enteresanı bu adam falcaodan daha fazla pozisyona giriyor. takım halinde pressi bazen başlatan isimdi, bazen bunu yapan tek tabancaydı. en azından çabalıyor, eli belinde gol kaçırınca yürüyerek dönmüyor. bana göre vazgeçilmez değil eğer gerçekten faydalı oyuncular alınacaksa 8-10 bandına satacaksak bir an evvel satalım.

    belhanda; tudorun ilk sekiz haftalık kısa süren resitalinden sonra ilk defa oynarken keyif aldığını gördüm. kendisini sevmiyorum fakat form durumu böyle gittiği yere kadar gitsin. kısa zamanda takımlar arasında ki oyuncu seviyesi farkını gösterdi.

    omar; zaten çok az oynadı ama fizik olarak canavar, bu şekilde bindirirse rakibin beki orta sahayı geçmeye bile çekinir. özellikle derbide caner erkinin nasıl bir oyun planıyla çıkıcağını merak ediyorum.

    terim; hocam senenin başında senin başlığına olsun, farklı başlıklara olsun senden tek dileğim takımı fizikli ve pressi seven senin de sevdiğin hale getirmendi. 4 resmi maçta 4 galibiyet aldık, en azından fizik olarak güçlü duruyoruz pressi seviyoruz, geçen seneden sonra taktik maktik var hocam inşallah bozmadan devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın