• 8
    yıllarca fenerbahçe formasını giymiş ve milli formayı terletmiş şeytan lakaplı rıdvan dilmen, fenerbahçeli ibrahim seten'i fetöcülükle suçladı. 15 temmuz'da el alem tanklarla mücadele ederken sen neredeydin, neden cumhurbaşkanımızın sesiyle alay ettin diyor. bunu bir spor programında, spor geçmişi olan biri söylüyor. bununla yetinmedi, rasim ozan'a giydirdi, nihat özdemir'e saydırdı...

    sonra yine siyasetle içli dışlı fatih altaylı çıkıyor ve rıdvan dilmen'e adam haklı dağılın diyor. ersin düzen'in trt'deki programından 400 bin, tff'deki görevinden de 100 bin lira aldığını söyledi.

    trt spor'da program sunan ve tff'de görev yapan ersin düzen ise fatih altaylı'ya "ispat edersen ben artık ekranlara çıkmam, ama ispat edemezsen sen ne yaparsın ulaaann" minvalinde şeyler söyledi.

    şimdi 1. soru: eski futbolcu rıdvan dilmen, neden futbol konuşmuyor da siyasete bağlıyor her şeyi?
    2.soru: fatih altaylı bu kadar çok şeyi nereden biliyor? siyaset programlarının 1 numaralı ismi olmayı ve bunun yanında futbol yorumlamayı nasıl yapabiliyor?
    3. soru: ersin düzen hangi akla hizmet tff'de görev yapıyor?

    ulan konu normalde futbol ama bunlar yüzünden tamamen siyasete yöneldik. eskinin milli futbolcusu insanlara fetöcü diyor, ne idiği belirsiz ersin düzen tff'de görev yapıyor, futbolu yorumlayan adamlar aynı zamanda siyaset programlarının aranan yüzü oluyor. bunların yanında eski nba oyuncusu hidayet türkoğlu hem tbf başkanı, hem de cumhurbaşkanı başdanışmanı...

    onu bunu boşver, nihat özdemir'in "2010'dan sonra şike olmadı" diye bir beyanı olmuştu ya, hah işte bu şeytan lakaplı rıdvan ise "niye ortalığı karıştırıyorsun" tarzında şeyler söylüyordu adama. 2010'dan sonra şike olmadı diyen başkan da o dönem fenerbahçe asbaşkanıydı. şike operasyonu yapan fetö dendi vs.

    nereden tutarsan tut elinde kalıyor ve sonu mutlaka siyasete dayanıyor. yazarken bile beynim yandı valla. sonra da türk futbolu neden gelişmiyor? he canım he.
App Store'dan indirin Google Play'den alın